jackpot z utylizatora

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika niki1990, 23 kwietnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. niki1990

niki1990 Komandor forum

Mam pytanie jak to jest z tym jackpotem? Odpaliłam kilkanaście prób na "L" a miliona nie ma. Kiedy dostanę mój milion??

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Jaki milion masz na myśli?

Jackpoty z każdego pakietu są wymienione w poradniku Przygotuj się do utylizacji! tutaj:

Przewidziano funkcję Jackpot podczas utylizacji dla każdej z opcji, czyli gwarancję uzyskania nagrody oznaczonej jako jednorazowa (czerwonym kolorem).

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. niki1990

niki1990 Komandor forum

Umiem czytać poradnik. No to miałam ponad 10 prób na "L". I się pytam gdzie jest mój milion?

4. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Milion to musisz wpłacić,a nie otrzymać.Przecież jest podane przy pakiecie L - wpłata 1 000 000 sg.

5. niki1990

niki1990 Komandor forum

To po jasną pietruchę ja wpłacałam jak nie dostanę miliona po 10 próbach? Bez sensu ten event. Tylko strata towaru. nawet się drzew i zagród pozbyć nie można. Do bani taki utylizator jak nie wszystko można wrzucić

6. SMOD_Atena

foczunia84 dziękuję za pomoc.

niki1990 nagrodami są wyłącznie farmarki w podanych w tabelkach ilościach, gdzie Ty widzisz milion w nagrodach?

W poradniku wyraźnie jest napisane w kolumnie "Nagrody" co jest nagrodą.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

7. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Skąd pomysł,że dostaniesz milion?I nie strata towaru,bo do zdobycia farmarek potrzeba wpłacić towar i dodać baterię.

8. niki1990

niki1990 Komandor forum

No nic Atena zamykaj. Bo znów poradnik napisany bez sensu

9. SMOD_Atena

foczunia84 ponownie dziękuję za pomoc.

Poradnik jest napisane jasno i czytelnie, i skoro mogę to zamykam ten wątek.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.