Jackpot na Bahamarama

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Agnies., 12 czerwca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Agnies.

Agnies. Czeladnik forum

Witam. Wygrałam dzisiaj Jackpota na wyspie. Przeskoczyłam o kilka poziomów, ale doliczyło mi bananów za przejście jednego poziomu. Tak ma być?

2. VELOCI_RAPTOR

VELOCI_RAPTOR Stary wyjadacz

Jackpot to główna wygrana z koła fortuny. W zależności jaki był bonus taki dopisuje się do konta.

Jeśli uważasz że powinnaś mieć więcej ZB to napisz zgłoszenie do Pomocy Technicznej

bo z poziomu forum moderator nic nie jest w stanie sprawdzić ;)

3. Agnies.

Agnies. Czeladnik forum

Bonusem były punkty x poziom na wyspie. I tyle punktów mi doliczyło, więc przeskoczyłam kilka poziomów. Natomiast banany zostały doliczone jakby za przejście jednego poziomu. Chciałam się tylko zapytać czy tak ma być?

4. VELOCI_RAPTOR

Jak napisałem wcześniej - napisz zgłoszenie do PT - moim skromnym zdaniem powinno dopisać 5 x złoty banan x ilość poziomów jakie przeskoczyłaś.

5. Agnies.

Agnies. Czeladnik forum

Dzięki za odpowiedź :)

6. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

VELOCI_RAPTOR, bardzo dziękuję za pomoc.

Agnies., jeśli napiszesz ile TPD zdobyłaś na kole fortuny i który poziom miałaś przed zdobyciem owych punktów, to i tutaj możemy obliczyć , ile poziomów powinnaś przejść, a tym samym ile złotych bananów powinnaś mieć doliczonych.

7. Agnies.

Agnies. Czeladnik forum

Zdobyłam 12400 pkt x poziom. Miałam poziom 203 (chyba) Przeskoczyłam na 208. Pisałam do pomocy technicznej, ale oni uparcie mi odpowiadają, że system im pokazuje, że otrzymałam 5 bananów. Tyle to i ja wiem.

8. VELOCI_RAPTOR

Wybacz ale takiego bonusu to ja nie widziałem jak długo gram na farmie ;) a trochę gram :)

9. Agnies.

Agnies. Czeladnik forum

To ja nic nie rozumiem. Mam w wygranych z koła 12420 x PD na Bahamaramie. Coś źle liczę?

10. SMOD_Atena

Zerknij proszę do tabeli nagród z koła fortuny w trybie imprezowym : >>>klik<<<
    Nie znajdziesz tam takiej nagrody,co najwyżej 45 TPD x lvl oraz 20 TPD x lvl. Przelicz sobie to na spokojnie i wszystko będzie jasne.
    Moim zdaniem wygrałaś 12 400 czy też 12 420 TPD ,ale to i tak coś za dużo.Najlepiej byłoby gdybyś zrobiła screen z wygranych nagród i wkleiła tutaj.

VELOCI_RAPTOR, ponownie dziękuję za pomoc.

11. Agnies.

Agnies. Czeladnik forum

Może ja źle rozumiem, ale dzięki za odpowiedź :)

12. SMOD_Atena

Jak zerkniesz do tabelki,do której link podałam i w grze uważnie przyjrzysz się wygranej nagrodzie to wszystko się wyjaśni,a przynajmniej powinno.A skoro nie masz więcej pytań to temat zamykam i miłego dnia życzę.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.