ja-nina7

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Alicjanastka, 25 lipca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Alicjanastka

Alicjanastka Chodząca legenda forum

Mam pytanko, moja sąsiadeczka ja-nina7 dostała bana. Z moich obliczeń wynika, że wczoraj już powinna wrócić do gry, ale dzwoniła, że nie może grać. Czy można jakoś sprawdzić czy ta kara już się skończyła i kiedy ona może wrócić ??? Nie wiem w jaki wątku powinnam zadać to pytanie, przepraszam jeżeli to nie tutaj. Miłego dnia życzę.

2. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Witaj,

W takim przypadku twoja sąsiadka powinna napisać zgłoszenie do pomocy technicznej z zapytaniem. Niestety na forum nie udzielamy takich informacji. Oraz tutaj warto pamiętać, że zapytać się o te dane może tylko i wyłącznie osoba zainteresowana. W tym przypadku twoja sąsiadka musi wejść na stronę gry, potem bocznym suwakiem zjechać na sam dół i wybrać pomoc techniczna.

Czy mogę w czymś jeszcze pomóc ?

3. Alicjanastka

Alicjanastka Chodząca legenda forum

Dziękuję bardzo za odpowiedź, można zamknąć.

4. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Ciesze się, że mogłem pomóc. Oraz mam nadzieje, że sprawa zostanie wyjaśniona :)

Autor wątku nie ma dalszych pytań, temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.