J Cytryna

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika kira1253, 18 października 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. kira1253

kira1253 Aktywny autor

Dzień dobry. Przełączyłam się na Unity. Pomijam to, że gra się zawiesza i nie ma płynności, ale chcę spytać czy JC stracił swoją moc. Mam trzy itemy JC na dzikiej łące + na drzewie mądrości, posiałam trzcinę /czas 22:15/ na 199 polach. Po żniwach dostałam tylko 39 kanistrów, to jest 19,59%. Z samych Jaśków powinno być 20%. Coś chyba nie gra z wypadajkami :(:(:(

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witaj kira1253. Item nie gwarantuje, że dostaniesz 5% wypadajek a tylko o 5% zwiększa szansę na wypadajki i przy 3 takich itemach na łące różnica w ilości wypadających przedmiotów może być minimalna. Z tego co Gracze piszą to trzeba mieć przynajmniej kilkanaście takich itemów na łące aby wypadajek było więcej.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. kira1253

kira1253 Aktywny autor

Nie, dziękuję.Pozdrawiam :)

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Bardzo proszę, również pozdrawiam i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.