Jęczmień

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika 1Ninjok1, 26 maja 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. 1Ninjok1

1Ninjok1 Wyjątkowy talent

Witam.
    W poradnikach nie mogę znaleść a chciałbym uniknąć błędów przy liczeniu.
    Wie ktoś może jaki jest minimalny czas wzrostu jęczmienia na super polu z wszystkimi możliwymi dodatkami (i je podać) jeśli nie posiadam kasztanowego pnącza?

2. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

1Ninjok1, dziś pogoda do obliczeń nie sprzyja, zasiałam więc jęczmień na super polu, podlałam wodą, nawozem i super nawozem i czas jaki mi się ukazał to: 20 godzin 44 minuty. :)
    Nie wiem o jakie jeszcze może Ci chodzić dodatki. ;)
    Ach i oczywiście czas podany bez kasztanowego pnącza oraz uszlachetnień. :)
    Czy masz jeszcze jakieś pytania? :)

iza_79 lubi to.
  3. 1Ninjok1

Dziękuję za przeprowadzenie testu specjalnie dla mnie. Ja jednak poszukuję bardziej specyficznych danych tj: woda+nawóz+SN+uszlachetnienia+dopalacze+skrzaty i co tam jeszcze jest (jeśli jest) tylko bez pnacza kasztankowego ( frajer byłem i stwierdziłem, że po co mi ono a tu masz roślinki rosną 1 sekundę)

4. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

5. kamyczek

kamyczek Okazjonalny autor

A ja mam zapytanie :- co to jest lśniący puder i jak go zdobyć ?

6. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Lśniący puder jest produktem fabryczki z motylami: Perfumerii, którą można było wygrać podczas ostatniej edycji eventu: Ekspres San Gigantica KLIK. Jeśli nie masz tej fabryczki, puder możesz kupić na targu.
    Na przyszłość proszę nie "podpinaj" się pod czyjś temat, dotyczący innej tematyki, tylko otwórz swój własny wątek i tam zadaj pytanie ;)

7. kamyczek

kamyczek Okazjonalny autor

Dziękuję za wyjaśnienie i przepraszam , ale nie wiem jak się tworzy własny wątek - myślałem , że jest to dział pytań ogólnych -.-

8. 1Ninjok1

jeśli o mnie chodzi temat do zamknięcia

9. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

kamyczek, bo to jest dział pytań ogólnych, ale aby zadać pytanie każdy powinien otworzyć swój wątek, chyba że jest jakiś wątek otwarty z tym samym lub podobnym pytaniem, wtedy możemy się "podpiąć". :)
    Zapraszam do tego poradnika: Forum krok po kroku, pomoże Ci poruszać się po forum. :)
    Jeżeli będziesz miał jakieś pytania - zapraszam do działu pomocy, aby utworzyć nowy temat klikasz w zieloną ramkę z napisem "utwórz temat" (jak wejdziesz w dział pomocy -> np. pytania ogólne -> to klikasz u góry po prawej stronie). :)

1Ninjok1, skoro można to temat zamykam, życzę miłej nocy. :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.