Itemy

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Alicjanastka, 30 października 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Alicjanastka

Alicjanastka Chodząca legenda forum

Mam pytanko. Gdzie zdobyć, czy może gdzie zdobyłam itemy??? Wstań na nogi i kuchenny postrach, eventy robiłam ostatnio wszystkie do końca. Trochę zajęta jestem sprawami rodzinnymi. Na pnączu mi brakuje kuchenny postrach :-( Dzięki za odpowiedź.

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Alicjanastka item Wstań na nogi (+) był do odebrania w Kalendarzu halloweenowym w pierwszym dniu:

Jedną z nagród w kalendarzu jest przedmiot
    Wstań na nogi (+)
    Zajmuje 2 pola
    Co 23 godziny daje 3.500 PD/TPD i 2 darmowe próby (21 ładunków)

Po wyczerpaniu ładunków lub usunięciu do paska, zmieni się w
    Wstań na nogi

Item Kuchenny postrach jest do zdobycia w misji Straszna mikstura (zadanie 3. diament).

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

Alicjanastka lubi to.
  3. Alicjanastka

Alicjanastka Chodząca legenda forum

Dziękuję Ci bardzo, pewnie gdzieś go postawiłam i znajdź teraz to cudo :) Muszę iść na poszukiwania. Jeszcze raz dzięki i miłego dnia życzę...

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Bardzo proszę, dodam, że może nałożyłaś już na ten item ulepszenie i będzie wtedy:

Wspaniałe Wstań na nogi (+)
    Zajmuje 2 pola
    Co 23 godziny daje 4.500 PD/TPD oraz jedną Skrzynię farmerskiego koła fortuny VI (7 ładunków).
    Po wyczerpaniu lub usunięciu do paska item wróci do postaci Wstań na nogi.

Jeśli będziesz miała problem z odnalezieniem itemu to napisz proszę do PT, pomożemy :)

A tutaj również miłego dnia życzę i temat zamykam.

Alicjanastka lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.