itemy

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika ania050177, 10 stycznia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ania050177

ania050177 Czeladnik forum

witam
    mam pytanie zrobilam juz cały eveny wraz ze sklepem neonowym

na pnaczu 1 postawilam neonowa krowe,owce,kaczke i chce postawic itemy na drugie pnacze tj.koze,krolika i kure ale w inwentarzu zamiast nich mam jeszcze raz itemy krowe,owce,kaczke a przypominam,ze zadania ze sklepu juz wykonalam

dodam rowniez ,ze jak klikam w neonowy sklep to wszystke ikonki sa szare a nie zielone

co mam zrobic - z podwojonymi itema w inwentarzu

z gory dziekuje za odp.

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witam.

I rząd, który możemy kupić jest za 80 kłódek miłości i ten kupujemy po wykonaniu wszystkich zadań ze zwierzętami oddając kłódki na pasku na planszy eventowej klikając w znak plus:

Na I rzędzie stawiamy itemy zdobyte w zadaniach : neonową kaczkę, neonową owcę i neonową krowę.
    Iemy, które kupiłaś za kłódki to powtórzone te same, które były do zdobycia w zadaniach i można postawić na Wyspie skarbów lub w ogrodzie ozdobnym.

II rząd jest do kupienia w Neonowym sklepie, na wyżej wklejonej grafice, w lewym, dolnym rogu " Go to Neon Shop" ( czyli wejdź do neonowego sklepu ) . Tutaj sam drugi rząd kosztuje 30 kłódek, a wymagane na niego są itemy pokazane na poniższym obrazku :

[​IMG] Łączny koszt rzędu chmur + itemy = 180 kłódek miłości.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

3. ania050177

ja zrobilam tylko ze zadania ze sklepu tez zrobilam i zamiast miec w inwentarzu koze,kure,krolika(pokazywaly sie ze je zdobylam) to mam jeszcze raz krowe,kaczke i owce ktore juz postawilam na pnaczu

a w sklepie ikonki sa szare a nie zielone

4. GoskaK

GoskaK Ekspert forum

Ikonki w sklepie są szare, bo nie masz serduszek. Zmienią się jak będzie "kasa" czyli serduszka.
    Pozdrawiam

5. SMOD_Atena

GoskaK, dziękuję za pomoc.

ania050177, skoro nie kupiłaś w neonowym sklepie itemów potrzebnych na II rząd chmur czyli neonowych : kury, królika i kozy - to nie możesz ich mieć, a przyciski w sklepie są szare bo zapewne nie masz kłódek, tak jak napisała GoskaK.
    Jeśli zdobędziesz kłódki to pojawi się możliwość zakupu itemów w sklepie.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

6. GoskaK

GoskaK Ekspert forum

Kozę, kurę i królika kupujesz w sklepie za serduszka - razem z pnączem za 180 serduszek a na planszy wystarczy tylko rząd za 80 - bo itemy zdobyłaś w evencie. Jak wpłacisz na planszy serduszka - to masz drugi komplet - krowa, kaczka i owca.

SMOD_Atena lubi to.
  7. ania050177

to czegos nie rozumiem skoro itemy kaczke krowe owce juz postawilam na pnaczu to czemu jeszcze raz mam je w inwentarzu

chodzi o to,ze ja ze sklepu tez zrobilam zadania i za kazdym razem pokazywalo sie ze zdobylam krolika kure koze a w inwentarzu ich nie ma tylko

8. SMOD_Atena

ania050177, w neonowym sklepie nie robimy żadnych zadań, po prostu klikamy na rząd chmur czy wybrany item i kupujemy za kłódki miłości. Jeśli jesteś pewna, że kupiłaś itemy neonowe : kurę, królika i kozę za 150 kłódek miłości a nie znajdujesz ich w inwentarzu to zapraszam do PT : >>>klik<<<, z pozycji forum nie mamy możliwości aby sprawdzić Twoje konto, tylko w PT jest taka możliwość.
    Neonowa kaczka, krowa i owca to podwójne itemy - jeden komplet za wykonanie zadań ze zwierzętami, drugi do zdobycia za kłódki miłości na pasku : [​IMG] nie w sklepie neonowym.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie ?

9. ania050177

ok dziekuje napisze do PT

10. SMOD_Atena

Bardzo proszę i tutaj temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.