Itemy

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika beatrycze51, 31 października 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. beatrycze51

beatrycze51 Forumowy żółtodziób

Kto mi logicznie wyjaśni powielanie itemów w obecnym evencie?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Drugi zestaw itemow jest nagrodą w ostatnim zadaniu z Pajeczycą. Nie wszyscy Gracze ( mam na myśli Graczy na niższych poziomach ) ukończą ostatnie zadanie, więc aby Oni też mieli itemy, to te są nagrodami w poprzednich zadaniach. Gracze, którzy ukończą wszystkie zadania zdobędą 2 zestawy itemów, jeden zestaw na rząd pnącza a drugi mogą postawić np.. na Wyspie Skarbów i zbierać TPD, a w przyszłości podarować te itemy w evencie Gift&Trade potrzebującym Graczom. Dla mnie to jest całkiem logiczne.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

3. beatrycze51

Takie rozumowanie moim zdaniem nie jest logiczne, bo w takim razie niech każdy event będzie miał dublowane itemy dla potrzebujących graczy i wtedy nie tylko ja ale wielu innych graczy na pewno będzie niezadowolona.

4. SMOD_Atena

Dla jednych jak widać nielogiczne, dla drugich logiczne. Każda z nas ma prawo do własnego zdania na każdy temat. A o tym jakie mamy zadania do wykonania i jakie za to otrzymujemy nagrody decydują twórcy gry i jeśli nam nie odpowiadają zadania bądź nagrody to po protu nie robimy zadań i nie zdobywamy nagród, nic na siłę. Każdy podejmuje własne decyzje. A jeśli chodzi o itemy w eventach to być może to pierwszy taki event ale nie ostatni. Może twórcy gry wzięli pod uwagę fakt, że nie wszystkim Graczom uda się wykonać ostatnie zadanie w całości i to z myślą o nich itemy są we wcześniejszych zadaniach. Mnie osobiście to absolutnie nie przeszkadza, nagrody za wykonanie zadań są adekwatne do trudności i ja jestem z nich zadowolona. W przeciwnym razie nie robiłabym eventu lub np...odpuściłabym ostatnie zadanie.

Czy mogę jeszcze w czymś pomóc ?

5. beatrycze51

Już w niczym, dzięki za odpowiedź.

6. SMOD_Atena

Bardzo proszę, miłego dnia życzę i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.