Itemy z wyspy

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika genetix25, 9 października 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. genetix25

genetix25 Stały bywalec

Proszę o odpowiedz w sprawie itemów z tego ewentu?
    Nie mam pnącza odblokowanego jak również z wyspy dodatkowego pola na itemy
    Czy będę mógł postawić itemy na główną łąkę i dopiszą mi PD jako na wyspę?

2. ells.w87

ells.w87 Komandor forum

za itemy postawione na glownej lace oraz w ogrodzie ozdobnym dostajesz zawsze pd na farme; inaczej wyglada sprawa jesli stawiasz je na wyspie skarbow lub na Bahamaramie ale nie jestem pewna czy i przy tych itemach dostaniesz tpd

3. est-orka

est-orka Fanatyk forum

Dzień dobry :)
    Itemy z obecnego eventu będziesz mógł postawić wszędzie tzn. na farmie, w ogrodzie ozdobnym, na wyspie skarbów....ale dadzą one zawsze PD dopisane do farmy ......tylko itemy ustawione na rzędzie pnącza z tego eventu dadzą TPD.

4. genetix25

genetix25 Stały bywalec

Bardzo dziękuję za wyjaśnienie

5. est-orka

est-orka Fanatyk forum

A proszę bardzo:)
    Pozwolę sobie jeszcze coś zasugerować.....jeżeli masz możliwość skończenia tego eventu w całości, to zrób to:) ..... rząd na pnączu będzie na Ciebie czekał gdy odblokujesz pnącze :)
    Te 35 TPD razy poziom na wyspie to całkiem dobry bonus..... kiedyś będziesz z niego zadowolony:)

6. Skoro wszystko jest jasne to wątek zamykam :)

Graczom dziękuję za pomoc :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.