Itemy z pnącza

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika jasko54, 20 lutego 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. jasko54

jasko54 Stały bywalec

jakis czas temu byly w sprzedazy rzad chmurek plus itemy ja zakupilam tylko itemy i postawilam na chmurkach i ok ale teraz zniknelo wszystko i i temow nie mam w zakladce ja rozumie ze zabrali chmurki informujac ludzi ze to byl blad ale itemy ja kupilam zreszta to nie sprawiedliwe bo nie bylo dokladnej informacji i napisane bylo nie jasno czy ktos ma tez taki przypadek dzekuje z gory za odpowiedz

2. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

Sprawdź proszę, czy itemy wróciły z powrotem do paska, powinieneś je tam znaleźć.
    Informacja odnośnie naprawy błędu z pnączem (jeśli nie kupiło się go w pakiecie) była podana w dzisiejszym OO: >>klik<<
    Oczywiście zachęcam do ich śledzenia :)
    Zmieniłam również nazwę wątku, aby wskazywał czego dotyczy temat.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 20 lutego 2015
    BA_Chris lubi to.
  3. jasko54

jasko54 Stały bywalec

czy by mi mogl podac nazwe tych itemow bo moze ja dokladnie nie pamietam aby sie upewnic w pasku i sprawdzic dokladnie ale wydaje mi sie ze nie mam

4. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

Itemy z pnącza to: Fontanna miłości, Duch miłości oraz Armata miłości.

5. cinakakao

cinakakao Forumowy żółtodziób

Może to przez błędy które, zgłaszali nam gracze. Skontaktuj się z pomocą techniczną

6. jasko54

jasko54 Stały bywalec

musze jednak skontaktowac sie z pomoca techniczna bo sprawdzalam dokladnie i nie mam tych itemow w zaklaDCE dziekuje bardzo za uprzejmosc i mozna zamknac ten temat

7. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Właśnie się pojawiło ogłoszenie o naprawieniu błędów - zajrzyj tam, bo chyba właśnie o taki błąd chodzi ;)

EDIT: cytuję:
    • jeśli nie został zakupiony cały Pakiet (rząd+itemy kosztujący 190 FL) nie będzie możliwości ustawienia na rzędzie Cudownego Pnącza itemów zakupionych pojedynczo w czasie wyprzedaży
    I żródło: KLIK

MOD_Cookie* lubi to.
  8. jasko54

jasko54 Stały bywalec

tak przeczytalam i nie zakupilam pakietu ale zakupilam itemy i ustawilam na chmurkach ktore juz byly to nie uwazalam zeby je kupic bo to by bylo bez sensu zebym wiedziala ze to blad to napewno bym kupila pakiet bo to tylko 10 florenow wiecej ale trudno nie mam nic do powiedzenia za cudze bledy trzeba czasami placic wazne zeby mi chociaz oddali itemy dziekuje jeszcze raz za uprzejme informacje napisalam do dzialu technicznego

patrycja9922 lubi to.
  9. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

zzizzie itemy powinny zniknąć z pnącza, ponieważ był to błąd, jednak nie powinny one całkowicie zniknąć z Farmy. I stąd to pytanie ;)
    Mam nadzieję, że itemy szybko do Ciebie wrócą, a skoro napisałaś do PT, to również dziękuję, życzę miłego wieczoru, a wątek pozwolę sobie zamknąć :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.