Itemy z globalnego

Discussion in 'Archiwum - pomoc' started by {Monia}, Sep 12, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. {Monia}

{Monia} Fanatyk forum

Co, w przypadku nie ukończenia zadania globalnego stanie się z itemami, które wszakże już zdobyliśmy? Chodzi o Zabawę w Kopanego i Dzielnego drwala, którego też zapewne zdobędziemy.

Jeśli nie ukończymy zadania globalnego to w/w nie zostaną dopisane?

marmlada likes this.
  2. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

Witaj :)
    Faktycznie, nie jest to wyszczególnione w poradniku. Postaram się dopytać jak wygląda kwestia cząstkowych nagród po zakończeniu eventu, jeśli nie ukończymy etapu globalnego i ja bądź inny Moderator udzieli Ci w tym wątku odpowiedzi :) Proszę tylko o odrobinę czasu i cierpliwości :)

{Monia} likes this.
  3. {Monia}

{Monia} Fanatyk forum

Jasne, nie spieszy się;)

MOD_Cookie* likes this.
  4. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

{Monia} dopytałam o kwestię nagród po zakończeniu eventu i otrzymałam odpowiedź, że każdy Gracz dostanie nagrody, które uda nam się uzyskać w etapie globalnym poprzez osiągnięcie określonego pułapu punktów (oczywiście Gracze, którzy ukończyli etap indywidualny).
    Obecnie w etapie globalnym zdobyliśmy 2 itemy i te na pewno zostaną przyznane po zakończeniu eventu :)
    Czy masz jeszcze jakieś pytania? :)

{Monia} likes this.
  5. {Monia}

{Monia} Fanatyk forum

Dziękuję, brak pytań.

6. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

Również dziękuję, życzę dobrej nocy i kłódeczka ;)

Thread Status:
Not open for further replies.