itemy z ewentów kukułczych

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika danka21, 15 listopada 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. danka21

danka21 Wyjątkowy talent

Mam pytanie jeśli skończyłam wszystkie misje kukułcze to powinnam mieć te itemy żeby wstawić na pnączu?

2. eewunia67

eewunia67 Ambasador forum

Tak Joluś;)tylko zanim je postawisz na pnączu to musisz je "złożyć" na łące,czyli postawić np.."kukułcza mama I" na ten item jego ulepszenie czyli "kukułcza mama II" ,itd....później usunąć z łąki i postawić "złożone" itemy na pnącze ;)

.

3. danka21

danka21 Wyjątkowy talent

Kurcze nie wpadłam na to :oops:
    Dzięki Ewuś mozna zamknąc ;)

4. wertusia

wertusia Czeladnik forum

Misja Punki'ego I i II już mam ale pogubiłam się i proszę o podpowiedz......skąd mam wsiąść bazę skoro jakoś nigdzie jej nie widzę???? Czy coś przegapiłam bo nie mogę doszukać się jej w innych zadaniach z kukułkami

5. eewunia67

Jakiej bazy Ty szukasz?Do itemu misja Punkiego II podstawą jest misja Punkiego I ;)

6. wertusia

wertusia Czeladnik forum

hmmm....to czemu mam zakaz wjazdu na obu polach z tym itemkiem i żadnego nie mogę umieścić na polu aby nałożyć ulepszenie II ?

7. eewunia67

A nie wiem dlaczego masz zakaz ;)
    Może dlatego że itemów nie stawiamy na polach tylko na zielonej trawce w ogrodzie ozdobnym np...albo na wyspie skarbów,chociaż wszędzie powinnaś móc postawić ;)
    Spróbuj się przelogować może to pomoże ;)

8. wertusia

wertusia Czeladnik forum

[​IMG] od przelogowania zaczęłam.....na żadnym z pół nie mogę postawić na ogrodzie ozdobnym też nie :(

9. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

na bahama sproboj :p

zzizzie lubi to.
  10. wertusia

wertusia Czeladnik forum

a na to nie wpadłam to było jedyne miejsce gdzie nie próbowałam .....udało się dziękuję za pomoc:D

chrumcia91 lubi to.
  11. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

Dziękuję za pomoc. Item ten można postawić tylko na Bahamaramie i Wyspie Skarbów, bo daje tropikalne PD.
    Czy są jeszcze pytania w temacie itemów z tych eventów?

12. BA_Chris

BA_Chris Guest

Autorka już podziękowała, więc kłódeczkę zawieszam. ;)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.