Itemy z eventu Wielkanocnego 2011

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika siareczka58, 29 lipca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. siareczka58

siareczka58 Czeladnik forum

Witam mam pytanie dotyczące itemów z eventu Wielkanocnego 2011
    https://board-pl.farmerama.com/index.php?threads/historia-eventów.10518/page-2#post-36665

Czy "Królik Wielkanocny" i "Maszynka do pisanek" to dwa różne itemy czy może Maszynka do pisanek jest nakładką tego pierwszego?

Chciałam również zapytać o "Kurczak Wielkanocny" również z tego eventu. Pod jaką nazwą powinnam go szukać w czasie następnego G&T? Wpisując tą nazwę pokazywał mi się inny item.

Z góry dziękuję za pomoc

2. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

siareczka58, zapraszam do przejrzenia tego poradnika: Tabele - itemy, możesz znaleźć tam itemy i porównać je oraz sprawdzić ich nazwy. :)
    Czy po zapoznaniu się z poradnikiem masz jeszcze jakieś pytania? :)

3. siareczka58

Zapoznałam się z poradnikiem i szczerze nic mi to nie dało. Nie ma tam odpowiedzi na moje pytania. Dalej nie wiem czy "Królik Wielkanocny" i "Maszynka do pisanek" to dwa różne itemy czy też podstaw i nakładka. Tak samo jeśli chodzi o item "Kurczak Wielkanocny", w historii eventów Wielkanoc 2011 jest item o tej nazwie a zaglądając do poradnika owszem jest Kurczak Wielkanocny ale z roku 2012 i są to 2 różne itemy

4. est-orka

est-orka Fanatyk forum

Dobry wieczór:)
    To może mnie uda się pomóc.
    "Królik wielkanocny" tak się teraz nazywa:

"Maszynka do pisanek":

a "Kurczak wielkanocny" to teraz "Kura świąteczna":

Trzy różne itemy i żaden z nich nie posiada ulepszeń czyli nakładek.

5. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

est-orka bardzo dziękuję za pomoc :)
    Czy Autorka ma jeszcze jakieś pytania?

6. siareczka58

est-orka DZIĘKUJĘ!! Właśnie o to mi chodziło;)

Dziękuję znalazłam odpowiedź na moje pytania. Można zamknąć :)

7. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

Jeszcze raz bardzo dziękuję za pomoc, życzę miłego wieczoru i zamykam :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.