Itemy z eventu "Na ryby"

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika FarmaBeatki37, 3 lipca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. FarmaBeatki37

FarmaBeatki37 Książę forum

W jaki sposób można zdobyć itemy do rzędu cudownego pnącza z obecnego eventu? Zdobyłam cudowne pnącze ale skąd wziąć itemy?

2. kasiag33

kasiag33 Moguł forum

z tego samego eventu. Obok poszczególnych rybek jest taka skrzynka ze znakiem zapytania i tam sa możliwe do wygrania nagrody miedzy innymi itemy na pnącze.

3. FarmaBeatki37

Ale które ryby musze "złowić" żeby dostać te itemy? Bo event się skończy, a ja zostanę z pustym pnączem.

4. kasiag33

kasiag33 Moguł forum

Łowiąc 1 szt złotego pstrąga masz szansę na wszystkie 3 itemy, 2 szt pstrąga tęczowego dają szansę na item "potwór ze stawu" a 4 szt okonia dają szansę na item "najlepsi pszyjaciele". To że złowisz złotego pstrąga wcale nie gwarantuje, że wygrasz którykolwiek z itemów może to być inna z wymienionych nagród np PD czy skrzynka z narzędziami.

5. _kubus1404_

_kubus1404_ Hrabia forum

Najlepiej złote pstrągi. ale możesze też okonie i pstrągi tęczowe

6. szarlotka7711

szarlotka7711 Zaawansowany

Żeby tylko trafić w tego złotego pstrąga. :(

7. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

FarmaBeatki37, zapraszam do zapoznania się z poradnikiem: Na ryby!
    Czy masz jeszcze jakieś pytania? :)

Graczom dziękuję za pomoc. Przypominam że nie jest to dział dyskusyjny, na temat obecnego eventun można porozmawiać tutaj: ..::klik::.. :)

8. FarmaBeatki37

Ale my nie rozmawiamy :( Dzięki za odpowiedz kasiag33 :) Czyli tylko cud może sprawić ze wylosuje się wszystkie itemy! Super ;) Nie mam więcej pytań.

9. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Skoro kolejnych pytań nie masz to temat pozwolę sobie zamknąć. :)
    Życzę powodzenia w łowieniu i oczywiście miłego wieczoru. :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.