Itemy w pełni

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika kencik1983, 31 sierpnia 2023.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. kencik1983

kencik1983 Wyjątkowy talent

Witam
    W ogłoszeniu o naprawie błędów ,jest informacja o braku możliwośći postawienia wybanych itemów w strefie pełni (jesli u mnie stoją te wybrane ,czy trzeba je usunąć ?

krasnoludek10 lubi to.
  2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witam.
    Tak pewnie będzie najlepiej bo jeśli zostały ustawione przed naprawą to teraz mogą być widoczne lub też nie albo będą widoczne ale nie dadzą żadnych profitów, tak mi się przynajmniej wydaje ale dla pewności dopytam. Bardzo proszę o cierpliwość.

krasnoludek10 lubi to.
  3. SMOD_Atena

Jednak jest inaczej niż mi się wydawało.
    Z itemów, które przed naprawą zostały ustawione w Nawiedzonym domu można korzystać do czasu ich usunięcia przez Gracza lub przez skrypt (istnieje też taka możliwość). Po usunięciu zgodnie z założeniami nie będzie możliwości ponownego ich wystawienia na tym obszarze.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

krasnoludek10 i aleksandra lubią to.
  4. kencik1983

kencik1983 Wyjątkowy talent

dziekuje , mozna zamknąć

krasnoludek10 lubi to.
  5. SMOD_Atena

Bardzo proszę i skoro można to zamykam.

krasnoludek10 i kencik1983 lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.