itemy w Grze w kości

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika dszmyd, 5 grudnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. dszmyd

dszmyd Hrabia forum

Za46 mini gier dostałam rząd gra w kości 2. Na nim itemy : do bitwy, młynek, puchar z chomikiem i jeden przypadkowy item. Rząd jest już aktywny,
    Ponadto mam beczący tancerz, i zespół folkowy z kurtyną. One są do ustawienia w ogrodzie ?
    Item Obozowe życie jest do zdobycia tylko przy zakupie największego koszyka ?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Na chmurkach ustawiamy dedykowane itemy (Do bitwy!, Młynek, Puchar z chomikami) oraz dowolny item w rozmiarze 2*2.

Pozostałe itemy, które można zdobyć w evencie postawić możemy na wszystkich planszach oprócz strefy Pełni w tym Nawiedzonego domu.

Item Obozowe życie dostępny jest tylko w największym koszyku czyli w "Olbrzymim koszyku Gra w kości".

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?​

3. dszmyd

dszmyd Hrabia forum

Dziękuję, nie mam :)
    Dobrego dnia życzę :)

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Bardzo proszę, dziękuję i wzajemnie życzę miłego dnia i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.