itemy sezonowe

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika -anna2806-, 6 maja 2022.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. -anna2806-

-anna2806- Koneser forum

CZy można było ustawić itemy z sezonu na pnącze,nie mogę się doszukaćna pnącze;sezonowy rząd chmur

2. -stygmat-

-stygmat- Młodszy ekspert

Jest w SklepoRamie w zakładce specjalne

3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

-stygmat- dziękuję za pomoc.

-anna2806- przed zakupem rzędu chmur w SklepoRamie warto sprawdzić czy mamy wymagane na ten rząd itemy, które były do zdobycia w sezonach:

Sezonowy rząd chmur I
    Co 46 godz. daje 500 PD x Poziom Farmy

Pnącze będzie kosztować 300 farmarek, można je kupić tylko raz, będzie dostępne dla graczy od 30 poziomu.

Na pnączu umieścimy przedmioty:
    Zimowa pamiątka (Sezon zimowy)
    Romantyczna pamiątka (Romantyczny sezon)
    Pisankowa pamiątka (Sezon na pisanki)
    Pszczela pamiątka (Sezon pszczelarski)
    Pamiątka rozkwitu (Sezon rozkwitu)
    Surfingowa pamiątka (Sezon surfingowy)
    Pamiątka owoców sezonowych (Sezon owoców sezonowych)
    Paranormalna pamiątka (Sezon zjawisk paranormalnych)
    Pamiątka obfitości (Sezon obfitości).

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?​

4. -anna2806-

-anna2806- Koneser forum

Dziękuję za odpowiedz. Chodziło mi czy można było ustawić itemy z sezonu na inny rząd,nie ten co jest aktualnie do kupienia za farmerki.

5. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Wcześniej (czyli przed wprowadzeniem pnącza do gry) te itemy były sparametryzowane w ten sposób, że nie dawały się postawić na żadnym pnączu. Tak więc jeśli gdzieś u Ciebie się znajdują, to tylko w inwentarzu lub na którejś łące. No chyba, że 5 maja czy później niechcący umieściłaś któryś na jakiejś gałązce :)

Czy o to chciałaś spytać?

6. Lunari78

Lunari78 Komisarz forum

ja kupiłam a teraz żałuje bo żadnych dekoracji tam nie mam :(

7. SMOD_Atena

Lunari78 wszystkie itemy wymagane na ten rząd chmur były jak do tej pory do zdobycia tylko w sezonach. Bywają czasami wyprzedaże niektórych dekoracji w Galerii handlowej lub w SklepoRamie, być może kiedyś i te będą w podobny sposób dostępne, ale na dzień dzisiejszy nic na ten temat nie wiemy.
    Na przyszłość warto sprawdzić przed zakupem np. takiego rzędu chmur, czy posiadamy wymagane itemy.

-anna2806- czy masz jeszcze jakieś pytanie?

8. SMOD_Atena

Pytań nie ma, temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.