Itemy nasion roślin specjalnych

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika kloto, 10 grudnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. kloto

kloto Forumowy żółtodziób

Witam :)
    Gdzie znajdę itemy nasion z eventu "ucz się i dorastaj"? W FAQ napisane jest, iż powinny być w pasku - ale ich tam nie ma.

2. b7ozena

b7ozena Fanatyk forum

u mnie są w skrzyni w zakładce z itemami

3. draculik34

draculik34 Chodząca legenda forum

Te itemy znajdziesz w pasku pod ikonką wazonika ale w tej chwili nigdzie nie można ich postawić bo są przekreślone.

Cytat z ogłoszenia :

• itemy specjalne (Nasiona pomidora, Nasiona kapusty, itd.) zostaną w następnym tygodniu przesunięte do inwentarza, by można było je postawić na każdej z polan prócz Strefy pełni i otrzymywać PD lub TPD.

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

draculik34 lubi to.
  5. kloto

kloto Forumowy żółtodziób

Dzięki :) Wychodzi na to, że u mnie jest jakiś błąd, bo w moim pasku ich nie ma - ani przekreślonych ani żadnych:(. Ok, już doczytałam, czyli trzeba cierpliwie czekać.
    Można zamknąć.

6. alexander56

alexander56 Generał forum

ja takze sprawdziłem u siebie i nie ma ich w pasku -.- nie wykluczone ze jeszcze tam ich nie ma bo nie wróciły z pól po zakonczeniu eventu , zakładam ze po wprowadzonych zmianach w przyszłym tygodniu do nas wróca ;):p

7. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

Dziękuję i zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.