itemy na wybiegu

Discussion in 'Archiwum - pomoc' started by yvonnege_, Mar 23, 2021.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. yvonnege_

yvonnege_ Hrabia forum

Kiedy wreszcie zostanie naprawiony błąd ze zbiorem itemów z wybiegu dla zwierzaków domowych? Po zbiorze 1 itemu ( sowie drzewo, wronie drzewo, udomowiony smok) trzeba za każdym razem odświeżać grę, bo zbiera się tylko 1 item, jak długo jeszcze będziemy się tak męczyć? zamiast nowych ewentów najpierw wypadałoby naprawić to co źle działa.

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

yvonnege_ problem był już zgłaszany a z tego co wiem to przy włączonych animacjach nie ma tego problemu, sprawdź to proszę.

Do wyrażenia opinii i sugestii zapraszam tutaj: Otwarte beta testy - opinie.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. yvonnege_

yvonnege_ Hrabia forum

Włączyłam animacje pól i zebrałam wszystko i jest ok, ale to męczące ciągle włączać animacje, a nie chce zostawić bo gra wtedy jeszcze wolniej chodzi. Dobrze, że jest takie doraźne rozwiązanie trzeba się pomęczyć zanim zreperują. Dziękuję można zamknąć.

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Ja też właśnie tak się męczę i czekam na naprawę.

A skoro można zamknąć to zamykam.

Thread Status:
Not open for further replies.