Itemy na Wybieg Zwierzaków Domowych

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika DIRAE, 9 września 2022.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. DIRAE

DIRAE Analityk forum

Dobry wieczór :) Czy jest jakaś lista/tabela wszystkich (lub do tej pory dostępnych) itemów, które można umieszczać na Wybiegu?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Dzień dobry.

Nie ma takiego zestawienia. Kiedy pojawia się w grze nowy item i można go ustawić na wybiegu to też taka informacja jest przy itemie zamieszczona.
    Pozostałe informacje znajdziesz w poradniku:
    Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. DIRAE

DIRAE Analityk forum

Szkoda... co do nowych, to można być na bieżąco, ale starsze trzeba ręcznie szukać i przestawiać. I szukać alfabetycznie każdego z osobna, co jest wysoce niepraktyczne i zabierające czas. W tym poradniku oczywiście byłam, niewiele tam jest info co do itemów, ot ogólne założenia. A tak przy okazji... co to są te "zwierzaki dowmowe"? :p

4. SMOD_Atena

Po wejściu do magazynu itemów z poziomu wybiegu będziesz widzieć, które itemy można tam postawić, te, których się nie da będą w żółtym, przekreślonym kole.

Zwierzęta domowe to tzw. farmerskie jajka.

Czy jeszcze w czymś mogę Ci pomóc?

5. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Nie wiem czy moja tabelka będzie dla Ciebie pomocna, bo zdaję sobie sprawę, że jest niekompletna, ale na zasadzie "lepszy rydz niż nic" wklejam może się przyda.;)

krasnoludek10, Honorat. oraz aleksandra lubią to.
  6. SMOD_Atena

krasnoludek10 lubi to.
  7. DIRAE

DIRAE Analityk forum

Dziękuję, Kochana! Pewnie, że pomoże! :inlove: :inlove::)
    Bardzo się przydała, wiem teraz bez usuwania z Ogrodu o conajmniej kilku, które mogę przełożyć. Bradzo dziękuję! :):):)

Nie mam pytań. Można zamknąć.

8. SMOD_Atena

Również dziękuję i temat zamykam.

krasnoludek10 lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.