Itemy na pnacze "imprezowa wejsciowka"

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika kpiotreq, 26 lutego 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. kpiotreq

kpiotreq Młodszy ekspert

Czy jest w ogole mozliwosc, zeby je zdobyc? Mialem dluga przerwe w grze i wciaz sie "odnajduje". Czy ktos moglby mi powiedziec cos o tym?
    Dziekuje
    Piotr

ross2 lubi to.
  2. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

Zależy, który masz na myśli, bo są dwa.

Jeżeli ten z muzycznymi kwiatkami to nie, bo wycofali je z koła. Ten ze strachami jest jeszcze szansa (chodź pierwszego stracha z koła usunęli już, więc jak nie masz to nie uzupełnisz pnącza).

Pozostaje Ci mieć nadzieje, że kiedyś odblokują te itemy w G&T lub w jakiś inny sposób będzie można je zdobyć.

magdalena i ross2 lubią to.
  3. kpiotreq

kpiotreq Młodszy ekspert

Dlatego nie moglem ich znalezc. Tylko po co mi w takim razie puste pnacza? Mam 3 strachy na wroble (juz wiem, ze kompletu nie zdobede) no i zero muzycznych. No i druga sprawa, ze to bez sensu, ze jest zadanie w spoldzielni, ktore mozna skonczyc, ale nie mozna zdobyc koncowej nagrody. Widze, ze wiele rzeczy poprawili, ale wiele jest spartolonych kompletnie :(
    PS Imprezowej wejsciowki dwa nawet nie zaczynam w takim razie, wole to wrzucic na puchary.

ross2 lubi to.
  4. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

kpiotreq, o jakim zadaniu w Spółdzielni piszesz? Rząd pnącza na itemy z Koła Fortuny nie jest powiązany z żadną z nich.

5. kpiotreq

kpiotreq Młodszy ekspert

Mowie o zadaniu "Impreza na otwarcie". W nagrode oblokowane zostaje pnacze "Imprezowa wejsciowka - rzad chmur I" z jak to Agata opisala "muzycznymi kwiatkami", ktorych nigdzie nie widze.
    Drugie pnacze, ktorego nie moge skonczyc to: Imprezowa wejsciowka II (odblokowane, mimo, ze zadanie mam nieskonczone). Brakuje mi tam: Straszny strach na wroble (czasem widzialem na kole do wygrania) i Kapitan strach, ktorego wg Agaty juz nie zdobede. Czy cos jest nie tak z powyzszym?

6. Agata00755

Tak, fakt, że zrobienie tych misji nie odblokowuje rzędów chmur imprezowe wejściówki. Mylisz fakt, że gdy zrobisz Impreza na otwarcie I (przynajmniej wszystkich srebrnych i ostatniego w całości) odblokuje Ci drugą część tej misji z odblokowaniem pnącza Imprezowe wejściówki. W tych misjach nie można pnącza zdobyć.

Rzędy aktywują się automatycznie, po wdrożeniu do gry ostatniego itemu z kolekcji.

-norbijas- lubi to.
  7. kpiotreq

kpiotreq Młodszy ekspert

Czy mam zrobic "fotke" z czesciowo zapelnionym, czyli aktywnym pnaczem? Czy naprawde uwazacie, ze nie wiem co pisze? Po zakonczeniu pierwszej czesci zadania "odblokowalo" mi sie pnacze pod kwiatki. Poniewaz nie moglem ich nigdzie znalezc zapytalem na forum gdzie moge to zrobic. Dopiero Ty zwrocilas mi uwage na to, ze "strachy" pochodza z drugiego zadania, ktorego nawet nie zaczalem! A ja mam juz trzy itemy, ktore moge polozyc na pnacze. Nie zrobilem fotki przed zakonczeniem zadania, ale wyraznie jako jedna z nagrod bylo pokazane pnacze. Jaki mialbym interes w tym, zeby tu bajki opowiadac?

8. Agata00755

Nie wiem jaki interes w tym był, ale jedno wiem, że misje te są dłużej, niż te rzędy ( pierwszy rząd w 2015 roku się pojawił o ile się nie mylę, misje są od 2014). I teraz wyjaśnisz fakt, że mi nie odblokowały się te pnącza po zrobieniu misji??

Żadnego OO też nie było, że w tych misjach coś się zmienia.

9. BA_Czerwona

Żadna z nas nie podważa Twoich słów, że masz niezapełnione pnącze. Nie jest to jednak rząd zdobyty w misji, a dostępny za darmo dla każdego. Zapoznaj się proszę z poradnikiem dotyczącym misji >KLIK<, porównaj je również z nagrodami wyświetlanymi w Spółdzielni.

10. kpiotreq

kpiotreq Młodszy ekspert

Nie konczylbym tego zadania... zamknijmy temat, szkoda trzepac piane. Czy jest mozliwosc zlikwidowania/wylaczenia pnacz, na ktorych i tak nic sie nie da zrobic?

11. BA_Czerwona

W tej sprawie możesz napisać do pomocy technicznej, zostanie to przeanalizowane. Osobiście jednak nie likwidowałabym ich, gdyż itemy być może kiedyś będą jeszcze do zdobycia, a usuniętych rzędów może nie udać się przywrócić.
    Wątek zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.