Itemy Królowa Karnawału

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika -lolo1903-, 6 lutego 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. -lolo1903-

-lolo1903- Czeladnik forum

Mam jakiś problem z dopisywaniem do mojego konta Itemu Miś karnawałowy. Z Część I - Wóz karnawałowy skończyłam część przednią i środkowa, więc zgodnie z poradnikiem powinnam otrzymać Misia karnawałowego I i III oraz Cukierek Mauna II, w moim inwentarzu Cukierek się zgadza ale jest tylko jeden miś i to na dodatek Miś karnawałowy II. Próbowałam odświeżyć stronę, i zalogować się ponownie po czasami jak był jakiś błąd to pomagało ale nie tym razem, dlaczego tak jest i gdzie mam zgłosić ten problem.

2. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

-lolo1903-, z pozycji forum jest to nie do sprawdzenia, napisz proszę do pomocy technicznej.

3. -lolo1903-

a jak można napisać do pomocy technicznej? nigdy nie pisałam i nie wiem jak?

4. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

5. -lolo1903-

ostatnie pytanie czy item miś II i III to ulepszenie czy osobna ozdoba dająca PD?

6. saraziem

saraziem Forumowy żółtodziób

też mam problem ukończyłam cześć 1 i 2 wozu 3 część zablokowana

7. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

-lolo1903-, to ulepszenia itemu.
    saraziem, należy wykonać trzy części - lewa, prawa i środkowa, czyli schody, dopiero zostanie odblokowany dostęp do części pozwalającej łapać słodycze do koszyka. polecam lekturę poradnika.

8. saraziem

saraziem Forumowy żółtodziób

nie wypowiem sie na swój temat bo brak słow po prostu dzieki i przepraszam:):):):):

9. eliza9070

eliza9070 Ambasador forum

Podepnę się.Czy item po złożeniu ma tak wyglądać?
    Bo jakoś mi to nie pasuje Cukierek nie ma strzałki rozszerzenia:
    Może przez to, że źle złożyłem? Na część 1 nałożyłem 3, potem drugą. Potem to usunąłem. W pasku miałem tylko część 2 i 3. Postawiłem 2 i na to 3 i taki efekt. Po usunięciu tego w pasku tylko część 3, więc niby pasuje, ale...

10. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

eliza9070, nie wszystkie ulepszenia itemów mają strzałki, niektóre je mają a niektóre mają tylko oznaczenia I, II, III. W każdym bądź razie akurat te itemy z nałożonymi ulepszeniami mają wyglądać tak jak na Twoich screenach, ponieważ widoczne PD odpowiada najwyższemu ulepszeniu.

Czy Autor tego tematu ma jeszcze jakieś pytanie ?

11. eliza9070

eliza9070 Ambasador forum

Super, dziękuję SMOD_Atena! Ja już wszystko wiem (narazie [​IMG] ) i nie mam więcej pytań.

12. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

dziękuję i zamykam.

eliza9070 lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.