Itemy i produkty rzemiosła

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika yvonnege_, 24 lipca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. yvonnege_

yvonnege_ Hrabia forum

Itemy wyświetlają się razem z rzemiosłem i kuponami kombajnu, już od dłuższego czasu tak jest. Czy to będzie poprawione, czy tak zostanie?

2. Faktycznie u mnie też się tak wyświetla ale jest Ogłoszenie w tej sprawie
    :)

...TUTAJ ....:)

Ostatnio edytowane przez moderatora: 24 lipca 2015
  3. yvonnege_

yvonnege_ Hrabia forum

"w zakładce Towar konsumpcyjny w inwentarzu pojawiły się itemy będące dekoracjami"
    "w zakładce Towar konsumpcyjny w inwentarzu pojawiły się itemy będące dekoracjami - błąd ten zostanie naprawiony również w przeciągu następnego tygodnia"

W tych ogłoszeniach jest mowa o itemach będących dekoracjami, nie ma nic na temat produktów z rzemiosła i kuponów kombajnu, dlatego zapytałam.

4. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

5. yvonnege_

yvonnege_ Hrabia forum

Dzięki Agatko za odpowiedz. Czyli tak zostanie, następne "ulepszenie". Ciężko coś znaleźć teraz w itemach, jeden wielki bałagan.

6. Agata dziękuję za pomoc :)

yvonnege_ czy masz jeszcze jakieś pytania??:)

7. yvonnege_

yvonnege_ Hrabia forum

Nie mam, dziękuję

8. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Ja również dziękuję i temat zamykam.

Na marginesie dodam tylko, że wszystko razem ( itemy,przetwory,itd....) jest w zakładce "Wszystkie", natomiast w zakładce "Dekoracje" są tylko itemy, a w zakładce " Towar konsumpcyjny" są przetwory z dzielnicy, kupony na kombajn i skrzynki.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.