Itemy-fotograficzne safari

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika florentyna, 2 grudnia 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. florentyna

florentyna Analityk forum

Witam! W FAQ jest podane, że itemy są x poziom wyspy, a u mnie są x poziom farmy, a na farmie postawić się ich nie da

Na pnączu wszystko jest zgodnie z FAQ

Twoje posty połączyłam. Jeśli chcesz coś dodać do swojej wcześniejszej wypowiedzi, używaj opcji Edytuj.
    MOD_Marion

Ostatnio edytowane przez moderatora: 2 grudnia 2018
  2. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

Witaj:)
    Sprawdziłam u siebie - item Wzrok turytów daje 30 TPD x poziom Bahamy, u mnie wygląda to tak:
    item wzrok turystów.PNG

Na Bahamie mam 468 poziom czyli powinien dawać 14.040 TPD, ale mam czynny bonus +30% PD/TPD.
    14.040 x 1,3 = 18.252 TPD.
    Sprawdź proszę na spokojnie jak to wygląda u Ciebie.

Czy masz jeszcze pytania?

3. florentyna

florentyna Analityk forum

ja w taki sposób nie sprawdzałam :) mając je w pasku, na farmie są te itemy przekreślone, gdy przejdę na wyspę, bez ich postawienia, pokazuje iloczyn z farmy :) ale być może, gdy się je postawi na wyspie, jest prawidłowo :) dziękuję za odpowiedź :) jeśli jeszcze coś, to tylko sugestia, aby już w pasku było liczone prawidłowo, niektórzy mają swoją bazę itemów, a mi źle liczyło w moim przyjacielu excellu :) można zamknąć
    pozdrawiam pięknie :)

4. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

Nie zwróciłam uwagi, jak to wyglądało w pasku... sprawdzę przy najbliższej okazji;)
    Skoro już jest OK zamykam temat:)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.