Itemy dające procentowy bonus PD

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika czechu79, 27 lutego 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. czechu79

czechu79 Generał forum

Bry....
    Ostatnio zgłaszałem że za pomocą kombajnu nie mogę zebrać siedliska dla kaczek, ponoć błąd był jakiś ,który został niby naprawiony.
    Dziś w dalszym ciągu kombajn na moim koncie nie działa na owy item z czego....jestem zadowolony
    Pytanie
    Czy jest możliwość aby także ręcznie zbierać itemy typu nostalgiczny film który był do wygrania w wydarzeniu urodzinowym ?
    Uważam że było by to dobre rozwiązanie do nie przepadalności bonusu
    Chciałem zaznaczyć że jest kilka itemów dających procent PD przy zbiorze które odpalamy ręcznie ,chociażby jaja czy też udomowiony smok

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Bry.

Wszystkie itemy, które dają bonus dla PD zbieramy tylko ręcznie, kombajn ich nie zbiera właśnie ze względu na bonus.

I jeśli chodzi o itemy z eventu Królicza miłość kombajn nie zbiera z itemów:

Eleganckie siedlisko kaczek
    oraz Wspaniałe siedlisko kaczek, bo itemy te dają bonusy dla PD, jeden dla oaz, drugi dla zagród.

Nostalgiczny film również musimy zebrać ręcznie, kombajn go nie zbiera.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

***kacper*** lubi to.
  3. czechu79

czechu79 Generał forum

A pamiętasz Ewa jak pytałem o te siedlisko po naprawie błędów miał kombajn zbierać a u mnie nie latało , sama do PT mnie pokierowałaś tylko ze względu na późną porę odpuściłem
    Znakiem tego że konto w porzadku u mnie na tamten moment było :)
    Jeszcze raz wieczorem zobaczę ten nostalgiczny czy faktycznie tylko ręcznie poleci gdyż mam mniemanie że zbiera go kombajn
    Można zamknąć
    Dzięki
    Miłego

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Tak pamiętam i dobrze, że odpuściłeś bo informacja była błędna, właściwa jest w ogłoszeniu: #189. Przepraszam za wcześniejsze wprowadzenie w błąd. Tym razem jest tak jak napisałam.

Równie miłego dnia życzę i skoro można to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.