itemy dające najwięcej PD

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Yogi212, 17 grudnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Yogi212

Yogi212 Aktywny autor

Witam !
    Mam pytanko bo nigdzie nie mogę tego znaleźć :D Jest gdzieś może jakiś spis które itemy dają najwięcej PD ?? chodzi mi już w przeliczeniu na jedno małe pole

2. Agulka87

Agulka87 Młodszy ekspert

musisz przejść do poradnika gry , jak najbardziej jest tam umieszczona taka tabelka - itemy i to alfabetycznie ;)
    Tylko nie umiem tutaj wklejać linków lub czegokolwiek co po kliknięciu przekierowałoby cię na tą stronę :(
    Na stronie głównej forum kliknij w spis poradników a następnie w alfabetyczny spis treści -gra , tam znajdziesz to czego szukasz ;)

Ostatnie edytowanie: 17 grudnia 2015
  3. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Polecam to:

https://board-pl.farmerama.com/inde...y-poradnik-farmeramy.10622/page-2#post-356624

Co prawda w tytule występuje TPD, ale prawie wszystkie itemy można postawić w ogrodzie i dadzą PD.

Polecam cały tamten poradnik. Sporo bardzo dobrych rzeczy.

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

5. Yogi212

Yogi212 Aktywny autor

dzięki , wszystko jasne , można zamykać

6. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Ja również dziękuję i skoro wszystko jasne to zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.