Item

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika KsiądzxD, 23 grudnia 2021.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. KsiądzxD

KsiądzxD Generał forum

;) . Mam pytanie czy jak na item Upiorny Walc nałożę ulepszenie to stanie się on Inspirującym Upiornym Walcem? czy to jest inny osobny item?

2. MOD_Cookie

MOD_Cookie Wszystkowiedząca wyrocznia

Chwilę to trwało, w dodatku internet nie współpracował, ale udało mi się dokopać do poradników ;)
    Jeśli posiadasz podstawę itemu „Upiorny walc” z wcześniejszego eventu (z 2018 roku) lub wykupiłeś ją w sklepiku eventowym, to po nałożeniu zdobytego w zadaniu ulepszenia zmieni się on w item „Inspirujący upiorny walc” :)
    Tu jeszcze dorzucam poradnik: >>klik<<

Czy masz jeszcze jakieś pytania? :)

KsiądzxD lubi to.
  3. KsiądzxD

KsiądzxD Generał forum

Doceniam :* nie paliło się ;)
    No własnie nie wykupiłem, pisało jak byk, ale nie połapałem. Nie mam podstaw ani z 2018 ani z 2021. Mam tylko wierzę i ją ulepszyłem, dwóch następnych brakuje i pnącze szare :oops:
    Tak mam, ale to już podczas g&t :p Dziękuję serdecznie, proszę zamknąć :):)

MOD_Cookie lubi to.
  4. MOD_Cookie

MOD_Cookie Wszystkowiedząca wyrocznia

Za gapowe niestety się płaci, oby w balonie drogo Cię to nie wyniosło :p

Temat zamykam, miłego wieczoru życzę :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.