item

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika -monikach81-81, 3 października 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. -monikach81-81

-monikach81-81 Forum Pro

czy item ' plazowa chatka'jest do zbobycia czy bedzie dopiero pozniej na kole fortuny

2. =kalina=

=kalina= Chodząca legenda forum

Item będzie do zdobycia, kiedy rozpocznie się event "wyprzedaż imprezowych wejściówek"
    Jest >>ogłoszenie<<

Poniedziałek 03.10.2016, godz. 14:00

Czwartek 06.10.2016, godz. 14:00

Czyli od 40 minut. Jeśli jeszcze nie masz go na swoim kole, poczekaj 8h (lub mniej), nagrody się zmienią, myślę, że wtedy na pewno będzie, a jeśli nie, za kolejne 8 godzin ;)
    Kiedy klikniesz na koło pojawia się na dole czas, ile musisz poczekać, żeby pokazała się nowa, inna pula nagród.
    Tak jak inne, będzie dostępny przez kilka miesięcy- do odwołania, więc prędzej czy później na ten itemik trafisz :D

Ostatnie edytowanie: 3 października 2016
  3. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

Pomagającemu raz jeszcze serdeczne dzięki, a czy autor ma jeszcze jakieś pytanie w temacie?

4. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Jeśli można, to ja mam pytanie.
    Mianowicie autorka wątku pyta o item "Plażowa chatka" - w podlinkowanym ogłoszeniu jest mowa tylko o "Latarni".
    Więc czy na pewno odpowiedź na pytanie została udzielona...?

5. =kalina=

=kalina= Chodząca legenda forum

Fakt, masz rację :D
    Jak widać i ja przeoczyłam i Mod ;) Pewnie dlatego, że ostatnio była mowa o obu, a w obecnej wyprzedaży dostępna będzie tylko "Latarnia"

Ale odp jest prawie podobna- Następny item będzie pewnie dostępny podczas następnej wyprzedaży, chociaż jeszcze nie ma ogłoszeń, trzeba śledzić na bieżąco :)
    Ale skoro już zapowiedzieli, na pewno się pojawi.
    Dzięki za zwrócenie uwagi ;)

Ostatnie edytowanie: 3 października 2016
  6. arczi54

arczi54 Aktywny autor

Dziekuje zzizzie za dokladnosc i uwazne przeczytanie pytania .

7. -monikach81-81

-monikach81-81 Forum Pro

wlasnie chodzilo mi o ten ostatni item . Dziekuje za odpowiedzi

8. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Ja również dziękuję i skoro wszystko jest jasne i Autorka dalszych pytań nie ma to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.