Item

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika ZjadaczDusz, 25 lutego 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ZjadaczDusz

ZjadaczDusz Okazjonalny autor

Czy Kapitan Strach pojawi się jeszcze na Kole Fortuny, bo od jakiegoś czasu go nie widzę?.Jest to ostatni Item jaki brakuje mi do uruchomienia pnącza...

2. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Witaj,

Niestety nie mam dobrych informacji. Item Kapitan strach został wycofany z koła fortuny. Więc na ten temat przeczytasz w ogłoszeniu : Wycofanie Kapitana Stracha z Wyprzedaży imprezowych wejściówek na Farmerskie Koło Fortuny

Obecnie pozostaje tylko czekać na następne G&T może uda Ci się go wtedy zdobyć.

Czy mogę w czymś jeszcze pomóc ?

3. ZjadaczDusz

ZjadaczDusz Okazjonalny autor

Dzięki. Szkoda tylko, że nie powiadomiono oficjalnie graczy, ze itemy będą usuwane z Koła Fortuny...

4. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

MOD_Kirito powyżej przedstawił oficjalne ogłoszenie, w którym informowano, że jest to ostatnia szansa na zdobycie itemu. Był prawie miesiąc, by się z nim zapoznać i zdobyć item.
    Wątek zgodnie z życzeniem zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.