item zbieranie jabłek

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika bomba_bum, 25 września 2021.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. bomba_bum

bomba_bum Młodszy ekspert

ukończyłam event Skorpidom i nie mogę uruchomić pnącza bo nie mam w inwentarzu itemu zbieranie jabłek - dlaczego ?? i co teraz ??

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

2 takie itemy były do zdobycia w pierwszej misji, tak więc albo zadania nie zostały wykonane albo itemy są wystawione na którejś z łąk lub Cudownym pnączu. Jeżeli nie uda Ci się ich odnaleźć zapraszam do PT, jeśli tylko zostały zdobyte to z pewnością je znajdziemy. A jeżeli nie to pozostaje zdobyć je podczas G&T o ile będą dopuszczone do wysyłania.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. bomba_bum

bomba_bum Młodszy ekspert

to bardzo proszę o pomoc w odnalezieniu bo wykonałam wszystkie zadania

4. SMOD_Atena

Z poziomu forum nie mam takiej możliwości, napisz proszę zgłoszenie do PT: Pomoc Techniczna.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie?

5. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Mam podobnie.
    Napisałem do PT i się okazuje, że nie zrobiłem diamentu w II misji.
    A dam rękę, że wszystkie misje kończyłem ptaszkami i przechodziły do ukończonych.
    Zajrzałem na DE i tam jest pełno pytań o brakujące itemy.
    Sądzę że to wina gry, nie zapisała prawidłowo działań.
    Dlatego na konsoli zadania widnieją jako niewykonane.
    Poczekam co z tego wyniknie.

6. SMOD_Atena

hlnrys niestety tutaj nie jesteśmy w stanie stwierdzić czy w grze wystąpił jakiś błąd, takie możliwości posiada dział techniczny gry ale jeśli chodzi o wykonywanie takich misji weekendowych to sama na sobie też już się przekonałam, że 2 razy umknęły mi misje, jedna z różowymi krabami (po prostu zapomniałam o ostatnim zadaniu i nie oddałam odznak) i jeszcze jakiejś też nie dokończyłam a zdałam sobie z tego sprawę dopiero jak szukałam nagród.
    A nie sprawdzałeś po wykonaniu misji czy itemy zostały dopisane? warto sprawdzać i jeśliby nagrody nie było to zajrzeć jeszcze raz do zadań i ewentualnie zgłaszać "na gorąco".
    Niemniej jednak dopytam czy wiadomo coś o problemach z dopisywaniem itemów z misji.

hlnrys lubi to.
  7. SMOD_Atena

Otrzymałam odpowiedź, że nic nam nie wiadomo o jakimkolwiek błędzie a jeśli ktoś ma jakieś wątpliwości co do swojego konta to zapraszamy do PT, gdzie takie zgłoszenia zostaną przeanalizowane.

Czy Autorka wątku chce jeszcze o coś zapytać?

hlnrys lubi to.
  8. skorpion_JM

skorpion_JM Analityk forum

Błędu w tym z pewnością nie będzie, zostaje zatem jedynie G&T.

9. SMOD_Atena

skorpion_JM też tak myślę.

A czy Autorce wątku mogę jeszcze w czymś pomóc?

10. SMOD_Atena

Pytań nie ma, temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.