item-y

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika .latka., 21 lipca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. .latka.

.latka. Stały bywalec

mam stół z plonami i wiele innych ozdób które chciałbym zachować a nie zniszczyć a opcja młotka powinna mieć 2 sposoby,czyli przenieść do paska lub zniszczyć a nie tylko zniszczyć.I co Wy na to ?

panilutka lubi to.
  2. panilutka

panilutka Forumowy żółtodziób

Jestem jak najbardziej na tak.

3. Marrylan

Marrylan Chodząca legenda forum

Również jestem bardzo na tak, ale .latka. musisz jeszcze dodać ankietę żeby można było głosować.

.Remik8. lubi to.
  4. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

.latka., dopracuj pomysł zgodnie z zasadami: ..::klik::.., zaproponuj w jaki sposób taka funkcja miałaby zostać wprowadzona, jak wyglądałoby jej działanie. :)
    W związku z brakiem ankiety tutaj pomysł zamykam i przenoszę do archiwum. Otwierając kolejny pomysł pamiętaj proszę o dodaniu ankiety oraz o precyzyjnym opisaniu pomysłu. :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.