item :W górę do nieba:

Discussion in 'Archiwum - pomoc' started by babsi6343, May 12, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. babsi6343

babsi6343 Mieszkaniec forum

Mam prośbę do farmerów aby sprawdzili item :W górę do nieba:, ile pokazuje PD, a ile zapisuje się do paska postępu. U mnie od dłuższego czasu szwankuje tzn. pokazuje olbrzymie ilości, dzisiaj ponad 9 000, a zapisuje niby prawidłowo w moim przypadku przy wszystkich uruchomianych bonusach powinno być niecałe 2 000 PD (podstawowa wersja 6.5 PD x level).
    Koresponduję z PT już od dłuższego czasu, obiecali, że mój problem przesłali do właściwego działu, ale to może nie tylko mój problem?
    Gdyby było nas więcej to może szybciej usunięto by usterkę?
    Z jednej strony niby wszystko jest ok, ale przy zbiorach w chmurce mam ogromne kwoty PD, i to troszkę denerwuje, że zapisuje inaczej. Itemów mam 24 i czasami różnica jest ogromna.

2. est-orka

est-orka Fanatyk forum

Dobry wieczór :)
    Z tym itemem od początku były problemy.....ten błąd wyświetlania jest od tak dawna i nic w tej kwestii się nie zmienia:oops:
    Bardzo mnie złościło to błędne wyświetlanie PD, po zbiorach nie raz sprawdzałam ile dopisało naprawdę ..... w końcu doprowadziło to do tego, że nie mam ani jednego itemu " W górę do nieba" wystawionego na polu..... a dawał u mnie sporo PD.
    Także cierpliwości do tego itemu życzę:)

-norbijas- and 0olimpia0 like this.
  3. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

babsi6343, jeżeli korespondujesz z Pomocą Techniczną zawsze możesz odpowiedzieć na ostatnią otrzymaną wiadomość i dopytać czy już wiadomo coś w Twojej sprawie. :)
    Bardzo Cię proszę abyś wzięła pod uwagę że niektóre zgłoszenia wymagają troszkę więcej czasu na ich opracowanie.
    Dodam też że jeżeli otrzymamy jakieś informacje o zmianach zostaną one zamieszczone na forum. :)

Przypominam że nie jest to dział dyskusyjny, zatem zapytam czy masz jeszcze jakieś pytania? :)

est-orka, dziękuję za pomoc. :)

4. babsi6343

babsi6343 Mieszkaniec forum

Jak tak to pytań nie mam, ale gdyby tak hurtem pisać do PT to może ktoś by się tym zajął.:)

5. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Skoro pytań nie ma to temat pozwlę sobie zamknąć. :)
    Życzę spokojnej nocy. :)

Thread Status:
Not open for further replies.