item urodzinowy

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika QQRYQ333, 28 stycznia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. QQRYQ333

QQRYQ333 Hrabia forum

Chciałbym zapytać jak to jest że jedni item już posiadają na kontach a inni cały czas czekają ?
    Jak BP ma zamiar to rozwiązać że jedni JUŻ czerpią z tego korzyść a inni moga nawet czekać do 10 lutego -czy to jest uczciwe ? (albo dopisują wszystkim w jednym czasie albo niech teraz wyrównają stracone PD tym co cały czas czekają )
    Szczerze od czego to zależy Ekipo ? od ładowania kasy ?

2. patrycja9922

patrycja9922 Cesarz forum

w newsach można odebrać prezent lojalnościowy;)

3. BA_Ghost

BA_Ghost Guest

QQRYQ333 zgodnie z >>TYM<< ogłoszeniem po zalogowaniu się do gry w oknie newsów powinieneś mieć możliwość odbioru urodzinowego itemu. Jeśli ogłoszenie nie wyświetla Ci się na pierwszej stronie newsów to może wystarczy przewinąć okienko strzałką z prawej strony. Powinno być w pierwszym rzędzie ogłoszeń.

Czy mogę jeszcze w czymś pomóc ?

4. QQRYQ333

QQRYQ333 Hrabia forum

Dzięki xD chyba za długo już gram tzn jak widzę to okienko newsów to Mi sie słodko robi i przeoczyłem :cry:
    PS> tak między Nami tutaj będę zadawał pytania jak będę widział że Ty jesteś online ;) - konkretne odpowiedzi [usuwam]

Można zamknąć :) (item już jest :cry:)

Post edytuję, usuwam część niezwiązaną z tematem wątku. Z wszelkimi zastrzeżeniami do pracy członków Ekipy zapraszam do PT zgodnie z tym punktem Regulaminu forum :

SMOD_Atena.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 28 stycznia 2016
  5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Skoro wszystko już jest jasne to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.