ITEM SEZON ZIMOWY

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika hiacynta, 29 stycznia 2021.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. hiacynta

hiacynta Chodząca legenda forum

Moje pytanie, czy ktoś ma pomysł jak odnaleźć item sezonu zimowego, gdzieś go ustawiłam i nie mogę znaleźć. W związku z tym nie mogę ustawić ulepszenia.

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

hiacynta opis i grafika itemu znajduje się w poradniku:

Podstawowy puchar sezonowy 2021
    Bonus stały: 2.500 PD/TPD co 22 godz.
    Podczas sezonów w 2021 r. oraz w pierwszym sezonie w 2022r. przedmiot oprócz ww. PD/TPD będzie dawał również:
    · 1 x Skrzynia z PD II

Sprawdź proszę na powierzchniach, na których wystawiasz itemy. Po najechaniu kursorem na item powinien pojawić się opis. Jeśli nigdzie nie odnajdziesz itemu to zapraszam do PT zgodnie z poradnikiem: Pomoc Techniczna.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie?

3. hiacynta

hiacynta Chodząca legenda forum

Problem w tym, że tych itemów jest tak bardzo dużo, ale tak jak radzisz jeszcze poszukam, albo napiszę do PT. Dziękuję za pomoc, nie mam więcej pytań. Pozdrawiam, miłego dnia życzę.

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Bardzo proszę, również pozdrawiam, życzę miłego dnia i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.