item rycerze kwadratowego stołu"

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika ~czarodziejka, 23 stycznia 2026.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ~czarodziejka

~czarodziejka Wszystkowiedząca wyrocznia

W faq jest, że do zdobycia jest 2 szt. tego itemu a ja dostałam jeden. Tak ma być?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Ja widzę tylko jeden item Rycerze kwadratowego stołu (+) za nr pasjansa 40.

Może mylisz z itemem Wronia poczta albo z pozostałymi, które są podwójne?

3. ~czarodziejka

W FAQ jest rysunek drzewa i tam są dwa itemy, w grze jest jeden.

4. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

Grafiki w FAQ pochodzą ze środowiska testowego w takim stanie, jaki istniał na dzień przygotowywania poradnika. Gdybyśmy po każdej zmianie czekali na wgranie nowych grafik, to poradnik pewnie nigdy by nie powstał. Prawidłowe dane są w tabelce informującej szczegółowo o nagrodach i oczywiście w dostępnej nam wszystkim grze.

Czy masz jeszcze pytania?

5. ~czarodziejka

Trochę to nie fajne, jak ktoś się decyduje na robienie eventu na podstawie FAQ a później jest połowę do zdobycia. Można zamknąć.

6. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

Powtórzę. W tabelce w FAQ jest dokładnie rozpisane jakie nagrody są do zdobycia. Trudno kierować się tylko obrazkami, tym bardziej, że bez opisów w tabelce nie wiadomo jakiego przedmiotu który obrazek dotyczy. A jeśli ktoś ma wątpliwości, to zawsze może zapytać. Od tego mamy forum.

Zamykam temat.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.