Item Czarujące jajko - nie daje już gniazd

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika adikab, 2 kwietnia 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. adikab

adikab Ekspert forum

Takie pytanko odnośnie tego itemu wspomagającego event wielkanocny. Do końca eventu jeszcze daleko. Wczoraj jeszcze była możliwość kupienia go za FL, jednak stracił on już swój wspomagacz i nie daje gniazd. Mi to co prawda nie robi różnicy bo event zakończyłem przed wczoraj. Ale jeśli ktoś kupił go wczoraj przed końcem mini eventu to się niemiło zdziwi jeśli zamiarem było aby jego ważność kończyła się wraz z upływem mini eventu, a nie eventu głównego. Czy tak miało być jak jest ? Czy powinien działać do końca eventu głównego do którego się go kupowało ?

Ostatnie edytowanie: 2 kwietnia 2018
  2. BA_Czerwona

BA_Czerwona Chodząca legenda forum

Informacje, które mamy wskazują, że item powinien dawać przedmiot specjalny do końca eventu.
    Dopytujemy dlaczego teraz tak nie jest.
    Proszę o cierpliwość.

3. adikab

adikab Ekspert forum

Ok, nie ma problemu. Jak już wspomniałem jestem po evencie, odbieram sobie teraz na luźno nagrody. Jednak jeśli ktoś się nim wspomaga to ma nie fajnie. Ja przed momentem odebrałem już samo PD, zmieniła się też ikonka która jest z lewej w dymku z gniazdka na zajączka, czyli tak jak by się "wyłączył" dla tego zauważyłem i zgłosiłem :)

4. BA_Czerwona

Dziękuję. Mam nadzieję, że rano ktoś się tym zajmie.

5. BA_Czerwona

Cześć, prawie się wyspałam i mogę napisać, że opracowywana jest już naprawa. Ciebie natomiast mogę zaprosić do Pomocy technicznej. Napisz proszę kiedy mniej więcej nastąpił zbiór lub zbiory oraz gdzie umieszczony jest item. Przyśpieszy to znacznie analizę zgłoszenia.

6. adikab

adikab Ekspert forum

Hej :) Item stoi na wyspie skarbów. Pierwszy zbiór był przed północą, na pewno po tym jak zakończył się mini-event.

7. BA_Czerwona

Super, ale zapraszam do pomocy technicznej. Nie myszkujemy po kontach Graczy z poziomu forum :)

8. adikab

adikab Ekspert forum

Wiem, wiem ;) Wysłałem zgłoszenie, ale tak informacyjnie tutaj dopisałem :D

9. BA_Czerwona

Skoro zgłoszenie wysłane to tutaj pozwolę sobie zamknąć.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.