Item choinka 2011

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika niesamowitusia, 16 czerwca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. alexander56

alexander56 Generał forum

gdy to wszystko czytam to chyba jakis obłed skoro CM nie rozumie i BP nie potrafi znalezc odpowiedzi moze w tym kosmici maczali pazury co to ma znaczyc . jak to mozliwe by tworcy nie wiedzieli co czynia >:(co znaczy sprawa nie jest łatwa i oczywista jak to mozliwe przeciez twórcy chyba wiedza co stworzyli to jakis absurd :mad:

Ostatnie edytowanie: 18 czerwca 2015
  2. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

alexander56 to znaczy dokładnie to, co przeczytałeś :) zapytanie zostało skierowane przez ekipę innojęzyczną do Community Managera, Wszyscy gracze czekają, aż informacje pojawią się na forum, a ja przypominam, że to nie jest wątek dyskusyjny.

3. niesamowitusia

niesamowitusia Książę forum

To czekamy cierpliwie.
    A zapytam tylko czy ktoś ma może ten item ?

4. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

Ostatnio edytowane przez moderatora: 19 czerwca 2015
  5. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

Po dzisiejszej wymianie maili z Community Manager mogę Wam powiedzieć tylko tyle, że pochodzenie itemu, o który pytacie jest w dalszym ciągu niewiadomą :oops:
    Liczę, że jednak wszystko się wyjaśni, więc póki co wątek zamykam.
    Jeśli informacje otrzymam ja zamieszczę ją tu, jeśli to Wy - Gracze znajdziecie ją pierwsi na innym z for bardzo proszę o założenie nowego tematu i umieszczenie tam odpowiedzi o pochodzeniu itemu :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.