Item choinka 2011

Discussion in 'Archiwum - pomoc' started by niesamowitusia, Jun 16, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. alexander56

alexander56 Generał forum

gdy to wszystko czytam to chyba jakis obłed skoro CM nie rozumie i BP nie potrafi znalezc odpowiedzi moze w tym kosmici maczali pazury co to ma znaczyc . jak to mozliwe by tworcy nie wiedzieli co czynia >:(co znaczy sprawa nie jest łatwa i oczywista jak to mozliwe przeciez twórcy chyba wiedza co stworzyli to jakis absurd :mad:

Last edited: Jun 18, 2015
  2. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

alexander56 to znaczy dokładnie to, co przeczytałeś :) zapytanie zostało skierowane przez ekipę innojęzyczną do Community Managera, Wszyscy gracze czekają, aż informacje pojawią się na forum, a ja przypominam, że to nie jest wątek dyskusyjny.

3. niesamowitusia

niesamowitusia Książę forum

To czekamy cierpliwie.
    A zapytam tylko czy ktoś ma może ten item ?

4. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

Last edited by moderator: Jun 19, 2015
  5. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

Po dzisiejszej wymianie maili z Community Manager mogę Wam powiedzieć tylko tyle, że pochodzenie itemu, o który pytacie jest w dalszym ciągu niewiadomą :oops:
    Liczę, że jednak wszystko się wyjaśni, więc póki co wątek zamykam.
    Jeśli informacje otrzymam ja zamieszczę ją tu, jeśli to Wy - Gracze znajdziecie ją pierwsi na innym z for bardzo proszę o założenie nowego tematu i umieszczenie tam odpowiedzi o pochodzeniu itemu :)

Thread Status:
Not open for further replies.