ingrid raz jeszcze

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Dorotea613, 12 maja 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Dorotea613

Dorotea613 Forumowy żółtodziób

Proszę mi wytłumaczyć, bo może ja czegoś nie rozumiem? Zaliczyłam wszystkie pięć prób na dziesiątkę i należała mi się nagroda, lecz jej nie mam.Czytam,że należy zaliczyć 40 rzutów. To jak to jest? Nie należy mi się nagroda?

2. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

Dorotea613, proponuję kontakt z pomocą techniczną, gdyż z pozycji forum jest to nie do sprawdzenia, a pomoc techniczna ma taką możliwość - zostanie sprawdzone czy wykonałaś wymagana ilość rzutów i czy nagroda się należy, bo spełnione zostały warunki jej otrzymania opisane w poradniku:
    Strzał w dziesiątkę może przynieść również dodatkową nagrodę. Za idealne dopasowanie na każdym etapie przewidziane są nagrody, jeśli je uzyskamy, zazieleni się haczyk po prawej stronie tabeli. Najwyższy uzyskany item "Ingrid" zostanie dopisany po zakończeniu eventu jeśli Gracz wykona przynajmniej 40 mini gier.
    Mogę jeszcze jakoś pomóc?

3. Dorotea613

Dorotea613 Forumowy żółtodziób

dzięki

4. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

dziękuję i zamykam :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.