informacja

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika jasko54, 28 sierpnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. jasko54

jasko54 Stały bywalec

niestety stracilam drzewka ladujac w expres o godzinie13.30 nie otrzymalam nic do tej pory to jest do godziny 15.10 odswiezalam gre i nic trudno w poprzednich edycjach zawsze otrzymywalam rozczarowanie pozdrawiam

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

jasko54 wyloguj się proszę i ponownie zaloguj do gry. Przejrzyj proszę na spokojnie Inwentarz na farmie i wyspie, ładunek na pewno został dopisany. Dla ułatwienia możesz użyć wyszukiwarki (małe okienko w prawym, górnym rogu inwentarza) i wpisać nazwę wybranej sadzonki czyli brązowe, srebrne lub złote.
    Jeśli nie odnajdziesz drzewa z pociągu to zapraszam do PT, tutaj poradnik: Pomoc Techniczna.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie?

3. catarina2549

catarina2549 Mieszkaniec forum

ja tak samo nie mam drzewka , a tak w ogóle na tyle jeżdżenia gdzieś wsiąknęło kilka doniczek
    kilka razy wylogowywałam się i jak miałam jedną tak mam

4. SMOD_Atena

catarina2549 jeśli po ponownym zalogowaniu do gry nie ma w Inwentarzu wysłanych ładunków to zapraszam do PT, z poziomu forum nie mam możliwości sprawdzenia Twojego konta.

Czy Autor wątku ma jeszcze jakieś pytanie?

5. Bajka

Bajka Zaawansowany

U mnie również brak złotej doniczki - załadowałam ok. 13:47
    Nie pomogło wylogowanie.

6. SMOD_Atena

Bajka sprawdziłaś Inwentarz na farmie i wyspie? Jeśli tak i nie odnajdujesz drzewa z pociągu to tak jak wyżej napisałam, zapraszam do PT.

jasko54 czy chciałbyś jeszcze o coś zapytać?

7. jasko54

jasko54 Stały bywalec

nie ma wiecej pytan dziekuje temat mozna zamknac

8. Bajka

Bajka Zaawansowany

Nie ma do tej pory.
    Napisałam do PT.

9. MOD_Yasmina

MOD_Yasmina Guest

Zgodnie z życzeniem wątek zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.