Opinie INFO: Zadanie hodowlane "Kołysanka dla maluchów"

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika BA_Izolda*, 3 lutego 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. oset53

oset53 Wszystkowiedząca wyrocznia

No to jak pisałam wcześniej, trzeba sobie kupić itemy.
    Też mi prezent:wuerg:xD

2. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

Sekme taka sugestia padła już wcześniej i jeśli będzie taka potrzeba, to będziemy ją ponawiać, bo itemów 2x1 niestety brakuje. Miłego dnia :)

Sekme lubi to.
  3. orkiszowiec

orkiszowiec Baron forum

Gram od niedawna i też mam pnącza straszące szarością.
    Z czasem zdobędę te dwupolowe, a na razie produkuję sobie w czasie pełni "mumie".
    Upiorne misje trochę poczekają...

blazers lubi to.
  4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Jeśli mogę coś podpowiedzieć i ktoś chciałby skorzystać z tej opcji,to itemy na 2 pola(Mały pomocnik Mikołaja,Zamek z piasku i Konik morski ),które można postawić na pnączu, można znaleźć jeszcze w skrzyni ze skarbami,która jest nagrodą za wykonanie zadań z Kolekcji komiksów
    Co prawda te nagrody są losowe i nie w każdej skrzyni się trafiają,ale można spróbować.

blazers lubi to.
  5. Menasa

Menasa Forum Pro

Event skończony, miałam problemy ze znalezieniem itemów na pnącze, ale się udało!

6. -Rafi82-

-Rafi82- Wielki mistrz forum

łatwy ,szybki event , takie lubię :)a co do itemów na dwa pola to na szczęście z nimi nie mam problemu bo gdy były dostępne w grze te co wymieniła Atena (Mały pomocnik Mikołaja,Zamek z piasku i Konik morski ) to moi sąsiedzi się nie obijali i mam ich sporo w pasku ;)

patrycja9922 i SMOD_Atena lubią to.
  7. maria5510

maria5510 Wyjątkowy talent

Mod , które wymieniłas itemy , to ja nie moge żadnego postawić a mam troche tych itemów
    czy ktoś też tak ma

patrycja9922 lubi to.
  8. ajlowdisgejm

ajlowdisgejm Aktywny autor

2x1 ma również item "Plażowy kub", można go obecnie wysyłać w prezencie.

9. blazers

blazers Wszystkowiedząca wyrocznia

Sprawdź jeszcze raz Mario , przeloguj się , ciastka i takie tam , jak nie pomoże pisz do PT.
    Itemy , które wymieniła Atena tzn. : Mały pomocnik Mikołaja , Zamek z piasku i Konik morski stoją u mnie na pnączu i wyglądają na zadowolone.
    Faktycznie jak nie ma cały czas G&T i nic nie zapowiada żeby było to zrobienie Komiksu (poświęcenie towaru ze swoich zapasów) faktycznie ma jakikolwiek sens. Szare pnącze źle wygląda;).
    Ruch w tym wątku gigantyczny , wygląda , że eventy z sianiem cieszą się większym zainteresowanie.

Skończyłem oczywiście , nawet te lisy przygarnąłem.

Edit:

Akurat Plażowego nie można postawić , taki paradoks.

patrycja9922 i 0olimpia0 lubią to.
  10. Vaiot

Vaiot Nadzorca forum

ale nie można stawiać na pnączu...

patrycja9922 i blazers lubią to.
  11. ajlowdisgejm

ajlowdisgejm Aktywny autor

Tak, tak, sorki na zamieszanie, dopiero chwile po napisaniu postu wskoczyłam na poprzednią stronę ;)
    A eventu nie robię więc z autopsji nie wiedziałam, że nie wchodzi.

patrycja9922 i blazers lubią to.
  12. jolantos

jolantos Wyjątkowy talent

A ja ustawiłam koszmarne wiaderko, dyniowy lampion, zamek z piasku, konik morski i może być mały wulkan za 2500 sg. lub np. duży pies stróżujący za 3500 sg. Także itemy można zdobyć bez większego uszczerbku sg.:):);)

patrycja9922 lubi to.
  13. BA_Chris

BA_Chris Guest

Event już się dawno zakończył, dziękujemy za wspólną zabawę, wątek zamykam. :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.