Opinie INFO: Zadanie hodowlane "Kołysanka dla maluchów"

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika BA_Izolda*, 3 lutego 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. litkajestem

litkajestem Moguł forum

no nie wiem, czy strategia, czy zdrowy rozsadek, ale 1 i 2 ma duzooo wspolnego:D

2. gretag

gretag Chodząca legenda forum

Dzień dobry :)
    Informuję,że misję zakończyłam łącznie z ostatnim zadaniem.
    W nocy poczytałam i lisy mogą być potrzebne, lepiej ich mieć więcej w pasku.

3. elwira17

elwira17 Stary wyjadacz

To wobec tego dobrze, ze robiłam całość. Zresztą skoro dali lisy, to pewne w jakimś celu.

jakleci.ewa102 i gretag lubią to.
  4. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Dzień dobry:)

Właśnie poczytałam w ZZ o liskach i pomimo wcześniejszego zamiaru poprzestania na 4 zadaniach - postanowiłam jednak nie patrząc na dosyć duże koszty, robić event do końca.

gretag lubi to.
  5. sisio_pysio

sisio_pysio Forumowy żółtodziób

Zadania skończone ,zależało mi na pnączu może to dziwne ale niedawno je "odkryłem" 5 sobie daruje mam 4 zagrody lisów i to mi wystarczy ,niech się dzieje co chcę najważniejsze to nie panikować. Uzupełnianie zapasów o których mowa w zgaduli nie dla mnie , jak to mówią przyjdzie czas będzie rada. :p. 212 szt . s.paszy czeka na wieczorne BB tylko jakie zwierzątka klonować ? może strusie xD

6. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Wiesz, w moim przypadku to nie panika, ale rozważenie sugestii graczy z dłuższym stażem.:)
    Inaczej patrzą na wykonanie 5 zadania Ci, którzy mają w pasku po kilka a może i kilkanaście zagród lisków a inaczej Ci, którzy nie mają ich wcale lub mają 1 czy 2.
    A sugestia Gretki powoduje, że zaczyna się analizować za i przeciw.... wykonaniu eventu do końca :)

7. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

Chociaż lisków mam dużo, to event zrobiłam do końca i jeszcze zarobiłam na czarnych owieczkach :p
    Itemy na pnączu stoją, teraz tylko czekać na kolejny evencik :)

patrycja9922 i _Grani_ lubią to.
  8. emii84

emii84 Forumowy żółtodziób

hey u mnie to samo masakra napisalam juz do pomocy

9. iwonanana

iwonanana Baron forum

Poniewaz czekam na BB z brakujacymi 14 prosiakami, podziele sie tym, ze tez po wczorajszym poczytaniu zgaduli, zrobie calosc, mimo, ze lisy ( iles) siedza w pasku. Kiedys wybrzydzalam, ze po co mi to , potem sie okazywalo, ze jak BP daje, trzeba brac, moze w tym byc jakis cel.

bacowa70 i jakleci.ewa102 lubią to.
  10. Krzychu64

Krzychu64 Nadzorca forum

Bez strat w SP / w końcu jest w nagrodach/ delikatnie poklonowałam owieczki i .... ładne zarobiłam na targu na brązowych. Jak będzie BB poklonuję dla siebie.
    Mam już dwie zagrody lisków, to parcia na zrobienie ostatniego zadanka nie mam.
    W sumie wolę poobracać:) SG na targu.

Ostatnie edytowanie: 6 lutego 2015
  11. .savante.

.savante. Chodząca legenda forum

przy dziesięciu zagrodach dla lisów w pasku dwie kolejne nie robią wrażenia xD więc ostatnie zadanie odpuszczam
    pozostały mi jeszcze te zadania "pośrodku"
    dwie łąki obstawione oazami, gotowe do zbioru za sekund pięć, ale ja czekam aż wybije osiemnasta:D
    zobaczymy jakimi przeskokami nagrodzi moją cierpliwość nasza nowa mechanika gry ??:p

12. szalona2122

szalona2122 Czeladnik forum

liski zdobyte resztę odpuszczam, to co chciałam to mam :) :)

13. agnieska

agnieska Ekspert forum

Widzę, że inni już skończyli, a ja dopiero zaczynam - czekałam na BB.

14. mahartka

mahartka Baron forum

BB się sprawiło i w bardzo szybkim czasie i przy niskiej ilości owieczek zwykłych dało mi 8 brakujących czarnych owieczek :D także event oznajmiam za ukończony :D
    a teraz pokoloruję co innego :D

15. kwasia1999

kwasia1999 Młodszy ekspert

Event zakończony pełnym sukcesem. Lisów nie miałam z powodu długiej przerwy, ale teraz już dwie zagrody na farmie xD. Czas na odpoczynek wypije więc kakao :inlove:xD

patrycja9922 i 0olimpia0 lubią to.
  16. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa przed chwila wlozylam do oaz owce brazowe :( zapomnialam ze trzeba je w 3 zadaniu oddac ...:oops: ałaaaaaaaaa

patrycja9922 i bacowa70 lubią to.
  17. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

18. shashua

shashua Młodszy ekspert

event ukończyłam na spokojnie, wraz z BB, pobawiłam się w kolorowanie ale szału nie było, żadnych przeskoków, żadnego zaskoczenia a jak miksowałam to cofało, zniesmaczona jestem i nie bawię się dalej mimo 1600 SP na stanie, niech leży, młyn kręci na okrągło a to nie ostatnie BB, jakieś parcie na zwierzaki ostatnio i już przestawiłam produkcję z sadownictwa na hodowlę, roboty więcej ale trudno:ptym co idą spać-dobranoc, tym co już śpią- kolorowych snów:)

patrycja9922 i gretag lubią to.
  19. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

nie mam ostatnio czasu na farme zbytnio a tym bardziej na forum, ale misję wczoraj rano zakonczylam w calosci;)
    od jutra wiecej czasu chyba bede miala, chociaz magisterka w kolejce czeka....

patrycja9922 i gretag lubią to.
  20. mandragorra

mandragorra Czeladnik forum

Evencik zrobiony w całości, strasznie się cieszę xD pozdrawiam graczy xD

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.