INFO: Nowe zwierze hodowlane - osły

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Musa, 15 października 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

Tak .2 XXXl. A widzisz? Mówiłam,że szybko będziesz nadganiała:)

morellaa i est-orka lubią to.
  2. amber♥

amber♥ Komandor forum

Witaj est-oreczko ..no ja mam nieodparte wrażenie że z tym złomem to jest tak trochę za przeproszeniem "strzelenie w policzek" graczom którzy robią systematycznie misje w spółdzielni ..no niestety mam wszystkie pokończone ze skrzynkami - a kupować nie zamierzam ...znów się kłania "wyrównywanie szans"..:(..powodzenia ...:)
    gretag - no niestety ..jak nawet z takich skrzynek nie ma złomu ..przyjdzie nam długo czekać na postawienie fabryczki ...:(
    powodzenia wszystkim w klonowaniu ..czekam na BB - ale jeszcze nie wiem czy będę kolorować chyba raczej nie
    sprzedałam" osioła z drzewa" ..jak będą już w cenach ok 200 tys SG kupię sobie i postawię zagrodę czerwoną ..:)
    a kotlarnia poczeka , tylko nie wiem po co mi te Jaśki i puchary na drzewie :eek:;):pxDxD

jakleci.ewa102 i Sookie lubią to.
  3. moni15382

moni15382 Nadzorca forum

Za pieczonego indyczka oddanego do misji mam 4 złomy plus 3szt. z inych misjixD idę zbudować kotlarnię:)

A osiołki już się klonują w czterech oazach bo jestem niecierpliwa i nie mogę doczekać się bb;)

4. jakumiraska19

jakumiraska19 Młodszy ekspert

Kotlarnia i zloty osiol wykrecone na kole - wejsciowki ,,zwykle,, :):)

est-orka i marmlada lubią to.
  5. marmlada

marmlada Fanatyk forum

Z tymi skrzyneczkami to jak zwykle na farmie pełna losowość ;)
    u mnie w tych misjach to było tak, że z 1 skrzynki xxl wypały 3 złomy
    a potem z 2 xxl okrągłe 0
    łącznie z 6-ciu wypadło 7 szt złomu, ale tu się nie ma co martwić, bo złom prędzej czy później wypadnieza to SP zdecydowanie bardziej by się przydała, nie mówiąc o BB, czekam na nie niecierpliwie :)

6. Agunef

Agunef Naśladowca mistrzów

ufff....przeszukałam misje w spółdzielni i z 6 skrzynek xxl dostałam 5 sztuk złomu, więc jeden warsztacik idę postawić :)

est-orka lubi to.
  7. est-orka

est-orka Fanatyk forum

Witaj:)
    Ja też nie mam już żadnej zaległej misji w spółdzielni .... dlatego cieszę się, że tego złomiku jest troszkę i w tych nowych misjach:) nie tak jak pędzelków.

Sookie i morellaa lubią to.
  8. -karol1299-

-karol1299- Nadzorca forum

No, już mam dosyć kotlarni, plus dobudowałem 3 tokarnie

ankak106 i 0olimpia0 lubią to.
  9. moni15382

moni15382 Nadzorca forum

A u mnie ze zwykłych przeskok na Donkey GongxDxDxDxDxDxD chyba polubię klonowanie poza bb:)a kotlarnia pracuje pełną parą:) próbowałam też drugą na kole ustrzelić, ale się nie udało:eek:

Sookie i est-orka lubią to.
  10. amber♥

amber♥ Komandor forum

tak tylko ostatnio przy pędzelkach to w kilku skrzynkach miałam równe 0 , przy moim szczęściu to prędzej kupię te gary i zrobię misję niż kotlarnie wybuduje xDxDxD..ale mówi się trudno i gra dalej ..za parę miesięcy złom zeżre rdza w stodole , tak jak teraz pędzelki u mnie zalegają :)xDxD:p

gosiagosia60 i est-orka lubią to.
  11. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

Doberek wszystkim:)
    zloty osiol z zwyklej wejsciowki? czyzby podniesli pulap nagrod?

12. nonames33

nonames33 Naśladowca mistrzów

szkoda było puszczać te próbną partie osłów w zagrodę 30 prób 5 przeskoków o jeden tylko na osłach zwykłych

13. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Proszę bardzo 8)Moje kurki o mnie dbają,dały złoma do kolekcji-ze skrzynek ze strusiami już miałam 4 sztuki :D:music:[​IMG]

14. amber♥

amber♥ Komandor forum

no ja widziałam cuda na kiju - znaczy na kole u siostrzenicy - ale ona gra parę miesięcy i ma złote kury , te najwyższe pszczoły - a co ważniejsze trafia ..:) a u mnie po 4 latach gry ..najwyższy mutant to królik straszący ...;)xDxD..nawet w imprezówkach nie mam nic z wyższej pólki :eek::pxD

gosiagosia60 gratki złomu , chyba też kurniki wystawię ...;)xD

15. czako1980

czako1980 Naśladowca mistrzów

no to nie wąsko ;) gratuluję :)

16. jakumiraska19

Mialam jeszcze kilka zlotych w zapasie ale te tez krecimy na zwyklych:)

17. Agunef

Agunef Naśladowca mistrzów

u mnie na kole tylko dziki osiołek się zabłąkał ale nie miał ochoty trafić do misji więc go nie wygrałam :(

18. morellaa

morellaa Wszystkowiedząca wyrocznia

Witam.
    Jako,że jestem z tych niecierpliwych,to klonuję osiołki nie czekając na BB;)
    I nawet miły przeskok mi się trafił-ze zwykłych-muzykant:)
    Nieco mniej miłe jest to,że jeszcze ani jeden złom mi nie przypadł w udziale,mimo otwarcia 3 skrzynek XL w czwartym zadaniu:(

19. jakumiraska19

Ja gram prawie od poczatku powstania farmeramy takze wydaje mi sie, ze to nie ma wplywu na to co jest na kole

20. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Jednorazowe wystawienie może nic nie dać ;)O kurki trzeba,tak jak ja,co ok.godziny,dzień w dzień dbać:D:cry:

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.