INFO: Nowe zwierze hodowlane - osły

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Musa, 15 października 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ania12355

ania12355 Chodząca legenda forum

Sama nakładka

2. HULK*67*

HULK*67* Zaawansowany

Dziękuję,a ja klonuję dalej pomalutku na 4 oazy.

0olimpia0 lubi to.
  3. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Misja zajęła mi kilka godzin w sobotę.Sporo przeskoków,więc i zarobiłam ok 5 mln i mam osiołki na czerwoną kotlarnię - tylko złomu brak.Ogólnie jestem bardzo zadowolona,chociaż fanką kolorowania nie jestem i nie robię tego poza czasówkami.

4. .Farmeria.

.Farmeria. Półbóstwo forum

Dzięki ale są lepsi odemnie, którzy mają większą fantazję, i nie boją się mixować Pięknouchych, kiedyś też tak mixowałem, ale po ostatnich stratach, teraz miałem pietra :)

5. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

A ja powiem szczerze,że nie wierzę w te kolejności i inne zaklęcia.Ostatnio ze zwykłych pszczół urosła mi najwyższa,teraz osioł ognisty i to w ilości 3 sztuk,ze zwykłych i najniższych.Raz zbieram kombajnem,raz ręcznie,w ogóle nie patrzę jak wkładam ani innych magii nie odprawiam ;) dla mnie to zwykła losowość.Z tym,że ja ogólnie klonowania nie lubię i staram się jak najszybciej skończyć czasówkę i mieć z głowy,a przy okazji takie kwiatki mi wychodzą ;)

Sookie lubi to.
  6. dziunia49

dziunia49 Stary wyjadacz

jak czytam wasze posty to jestem coraz bardziej zdolowana u mnie zadnego przeskoku nie bylo i dlatego twierdze ze to bb to jedna wielka lipa albo ja mam takie szczescie. misji oczywiscie nie zrobilam i jeszcze 1,5 mln jestem w plecy

7. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Wiesz, to trochę dziwne - ja niczego nie miksowałam, bo za biedna jestem na takie zabawy, miałam 200 SP i zrobiłam czasówkę w parę godzin. Przeskoki zdarzały się o jeden, max dwa - ale do czasówki to w sam raz wystarczyło. Niczego nie kupowałam, robiłam wszystko od zera, bo mi było szkoda SG (i tak sporo musiałam wydać, żeby skrzynki z innych misji wydłubać na kotlarnię).

8. dziunia49

dziunia49 Stary wyjadacz

a ja w tym nic dziwnego nie widze zuzylam 240 szt sp i zdobylam 84 osly dzikie z nich upolowalam 8 oslow jucznych i 4 osly pitu. reszta to same zwroty

9. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

Powiem szczerze,że jest to trochę dziwne jak na BB. Tym bardziej,że wiele osób pisało,że (jeśli chodzi o osły) miało spore przeskoki. Nawet u mnie ze zwykłych pitu-pitu wychodziły

foczunia84 lubi to.
  10. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Jednak dziwne, taki totalny brak przeskoków... Bo ja wiem, może powinnaś to zgłosić do PT...?
    Aha, masz taką runę z drzewa na BB...?

11. Tralanetka

Tralanetka Analityk forum

Trzeba być oślicą licencjonowaną,:cry: aby poszukując jednego, jedynego złomu do drugiej najzwyklejszej kotlarni pozbyć się kózek latających i wszystkich pszczółek strażniczek, które miałam zachomikowane.:cry: Event skończyłam bezboleśnie w kilka godzin. SP nie dokupowałam. Wystarczyło mi to co miałam z misji, młyna i z "Upiora w operze ". No ale ten złom, to istny horror.
    Znikąd nie leci >:( Sąsiedzi zasypują mnie skrzynkami ( Dziękuję !!!) Też nic. :oops: Musiałam wyciągać skrzynki XXL z zadań z kolorowańcami.:sleepy: Te inne .. XXL z tańszych misji poszły na kompletowanie sławetnych pędzli ..wieki temu. Ciężki jest los biednego farmera, który generalnie kupuje tylko maszyny :sleepy:;)

12. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Ja dostałam dzisiaj od sąsiadów 2 złomy,więc pewnie się będą trafiały i u Ciebie ;)

13. chris975

chris975 Fanatyk forum

BB zakończone. Jedno z gorszych w jakich brałem udział. SP poszło naprawdę sporo bo miałem zachomikowane z młyna, misji, koła, eventów a i podczas kukułek niewiele zużyłem natomiast wyniki mizerne. Ze zwykłych osłów maksymalnie kilka razy muzykant, z dzikich jeden raz Gong natomiast mixy poza dwoma sytuacjami na zero lup zupełnie w plecy (oczywiście mixy na niskich levelach tj jucznych lub pitou). Jedyny plus to zarobek ponad 8 baniek bo wszystko co miałem w nadmiarze to sprzedawałem (muzykant dziś za pół miliona zszedł! ;) )

Na pocieszenie dziś na kole wygrałem kotlarnię i wesołą lilię :)

I mam dosyć ważne pytanie odnośnie kotlarni (tak dla upewnienia się).
    Czy budując w warsztacie jakiekolwiek kolorowe ulepszenie to dostajemy tylko nakładkę czy od razu z podstawą? Bo tak zerknąłem, że np żółta kotlarnia wymaga tylko 4 złomy i produkuje 4 godziny krócej.

14. Tralanetka

Dziś przyfrunęło do mnie 6 prezentów, ale z zerowym stanem złomu. Obyś była Gosiu dobrym prorokiem.;) Zdałaby się jeszcze jedna, albo dwie kotlarnie. xDCiekawe, czy na Twoim ryneczku są oferty garnków i po ile, jak są. U mnie szaro cały czas o_O:eek:

BB zakończone. Jedno z gorszych w jakich brałem udział. SP poszło naprawdę sporo bo miałem zachomikowane z młyna, misji, koła, eventów a i podczas kukułek niewiele zużyłem natomiast wyniki mizerne. Ze zwykłych osłów maksymalnie kilka razy muzykant, z dzikich jeden raz Gong natomiast mixy poza dwoma sytuacjami na zero lup zupełnie w plecy (oczywiście mixy na niskich levelach tj jucznych lub pitou). Jedyny plus to zarobek ponad 8 baniek bo wszystko co miałem w nadmiarze to sprzedawałem (muzykant dziś za pół miliona zszedł! ;) )

Na pocieszenie dziś na kole wygrałem kotlarnię i wesołą lilię :)

I mam dosyć ważne pytanie odnośnie kotlarni (tak dla upewnienia się).
    Czy budując w warsztacie jakiekolwiek kolorowe ulepszenie to dostajemy tylko nakładkę czy od razu z podstawą? Bo tak zerknąłem, że np żółta kotlarnia wymaga tylko 4 złomy i produkuje 4 godziny krócej.
    Click to expand...
    Nie ma lekko. Kolorowe warsztaty, to tylko nakładki ...niestety. Gratuluję trofeów z koła.:)

malinarp i chris975 lubią to.
  15. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

.
    niestety tylko nakladke

Sookie i chris975 lubią to.
  16. chris975

chris975 Fanatyk forum

Dz :)
    Tak podejrzewałem xD no ale mam 5 złomów także trzecia kotlarnia zaraz powędruje na dziką łąkę ;)

malinarp lubi to.
  17. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Też szaro ale muszą się pojawiać,bo rano mogłam za 1700 a teraz za 1900 wstawić.Nie wstawiam jeszcze,czekam na wyższą cenę 8):pJa mam jedną kotlarnię na razie.

Sookie lubi to.
  18. chris975

chris975 Fanatyk forum

Chyba każdy czeka na wyższą cenę xD i tym sposobem prędko nie zdrożeje do satysfakcjonujących cen ;)

Sookie i malinarp lubią to.
  19. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

odpowiednia cena pojawi sie po wprowadzeniu misji;)

Sookie lubi to.
  20. Tralanetka

Oj to u mnie wszyscy się przyczaili ..chyba. Próbowałam teraz sprzedać garnek, ale najwyższa cena, jaką mogę ustawić, to 1592,80 xD. To i ja przycupnę w kąciku i poczekam na lepsze czasy xD

Dopisek: Cena garnka w stodole powala. 650 SG xD

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.