INFO: Nowe zwierze hodowlane - osły

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Musa, 15 października 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. blazers

blazers Wszystkowiedząca wyrocznia

Będzie od piątku , oczywiście to tylko moje dywagacje8).

Pnącze jest do zdobycia w 6ce - diamencie , także luzik , nie będzie szarości ;).

2. toDzasta

toDzasta Komandor forum

A ja mam pytanko, bo nie mogłam znaleźć od kiedy będzie wypadać ten złom z pól? Od jutra?
    amber♥ no co Ty rób, jak nie do eventu to na zarobek:) Myślę, że dasz radę zrobić, jak będziesz miała przeskoki i zwroty:)

3. rak1990

rak1990 Mieszkaniec forum

Niby fajnie a super paszy tylko 48sztuk :( Młyn chodzi jak szalony, ale po kukułkach świeci pustkami. Nie wiem skąd macie tyle paszy na wszytko o_O bo inaczej niż kupowanie sp się nie da i dlatego tak nas ostatnio zasypują tym kolorowaniem. Wiedząc, że maniaki gry i tak będą chcieli zrobić kolejne misje więc zarobek będzie spory :p

morellaa lubi to.
  4. .Farmeria.

.Farmeria. Półbóstwo forum

Może mało wpisów, bo tego ogłoszenia nie ma w Ogłoszeniach Eventowych, wszystkie inne są tego nie ma, to mało ludków wie, że już jest.

morellaa i malinarp lubią to.
  5. amber♥

amber♥ Komandor forum

aha dzięki ..:) no do tej pory to mam zapełnione te gałązki , więc nie pamiętam jak to jest ...jeszcze zobaczę ..do soboty ( czy kiedy to tam będzie BB) zastanowię się ...:) ..chyba mam przesyt farmy - czas odpuścić trochę ;)

toDzasta łooo ja na moim koncie odkąd istnieje klonowanie to tylko 2 porządne przeskoki miałam ..taka pechowa farmerka, większość "mutantów" kupuję ..no i mam nadzieję że jak będzie BB to w końcu wystawią wronę czarownicę bo mi jednej brakuje do ślitaśnej różowej zagródki ..:)

Ostatnie edytowanie: 15 października 2014
  6. nana290159

nana290159 Książę forum

145 oslow i 100 SP, czekam do BB, SP zakupie, a oslow ze zwrotami powinno wystarczyc na czasowke.

kybek93 lubi to.
  7. MOD_Nikita

MOD_Nikita Guest

morellaa
    Proszę o zmianę podpisu w sygnaturze na regulaminowy.
    Podpis może zawierać max dwie linijki i wielkość czcionki max 3.

morellaa lubi to.
  8. winiulka

winiulka Ekspert forum

witam
    mam pytanie - jest do zdobycia kotlarnia pomarańczowa w ostatnim zadaniu
    a co z podstawą? czy będzie ja można kupić u cieśli?

9. MOD_Nikita

MOD_Nikita Guest

winiulka
    Podstawę będziemy mogli wybudować w warsztacie jak zbierzemy odpowiednią ilość narzędzi. Proszę pamiętać iż potrzebujemy tam złomu, a to nowe narzędzie.

kybek93 i malinarp lubią to.
  10. winiulka

winiulka Ekspert forum

Dziękuję
    czyli trzeba będzie poczekać z warsztacikiem
    a za kolorowanie zabrac wcześniej,trochę SP jest

kybek93 lubi to.
  11. toDzasta

toDzasta Komandor forum

U mnie również były tylko dwa piękne przeskoki od początku mojej gry:) Ze zwykłych kóz twardziel i ze zwykłych krów teksańska. A tak to muszę się męczyć, a rózowej zagrody jeszcze na swojej farmie nie wybudowałam:p
    Też mam nadzieję, że BB będzie zawsze to więcej zwierza zostaje:)

morellaa lubi to.
  12. kabokazekana

kabokazekana Fanatyk forum

Witaj moja Sąsiadeczko:)
    U mnie też szału nie ma w trakcie miksowania, najlepsze przeskoki miałam z pandami, ale nie zniechęcam się, jest ryzyko jest zabawa:)
    Zobaczysz i do nas się szczęście uśmiechnie.......wiem to;)

13. toDzasta

toDzasta Komandor forum

Witaj kochana sąsiadko:)
    Oczywiście, że się nie zniechecam;) Kolorowanie zwierząt to mój ulubiony event;) Także przygotowana jestem żeby kolorować osły:music:

kybek93, morellaa oraz kabokazekana lubią to.
  14. igor_02

igor_02 Zaawansowany

Witam
    u mnie ponad 200 osiłków i nie całe 100 paszy, eventu raczej nie zrobię, ale zacznę ile zrobię tyle zrobię, może będzie można kupić te kolorowe:)

kybek93 lubi to.
  15. kolobrzeg

kolobrzeg Analityk forum

Pewnie trochę pokoloruję, ale niekoniecznie osły. Zbieram różowe zagrody i fabryki, a sporo mi brakuje.

kybek93 lubi to.
  16. ropuszka30

ropuszka30 Mistrz forum

no co zrobić- trzeba kupić ze dwa pakiety i robić... Tylko gdzie infoo BB???:oops:

kybek93 lubi to.
  17. 11eveline

11eveline Książę forum

Na zadanie specjalne z pewnością starczy, tylko poczekaj do BB a pewnie będzie.

igor_02 lubi to.
  18. iwonanana

iwonanana Baron forum

Szkoda, ze nie ma pewnosci, ze BB bedzie.

kybek93 lubi to.
  19. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

wieczorowo wszystkim:)
    spokojnie info o BB pojawi sie pewnie jutro zapowiadajac go na piatek;)

ropuszka30 i kybek93 lubią to.
  20. malinka5010

malinka5010 Naśladowca mistrzów

Witam! ładne te osiołki ale itemy na pnącze są śliczne. Jest też ciekawa kolorowa grafika itemów.

kybek93 lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.