INFO:Konkurs graficzny "Trudne pytania"

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Izolda*, 1 października 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Jak powiedziała Czerwona"Kreatywność artysty nie ma granic"Może być i w pracy ale wtedy i tak go nie ma o_O:pxD

NASTKA.BURAN lubi to.
  2. onkapinka

onkapinka Nadzorca forum

A moze tu chodzi o kapitana Nemo..tego z Nautilusa Julesa Verne? A moze chcemy sie dowiedziec gdzie sie podzial ten wokalista Pamietacie?

Kurcze fajne piosenki mial...juz o nim zapomnialam..i konkurs mi przypomnial

3. NASTKA.BURAN

NASTKA.BURAN Generał forum

mnie się tam z plażą i drinkami kojarzy... a może mnie, to tak przez to bure za oknem...?

4. gosiagosia60

no i już jest jakiś pomysł xD

NASTKA.BURAN lubi to.
  5. NASTKA.BURAN

NASTKA.BURAN Generał forum

dobra.. przyznaję się...jest u mnie...

gosiagosia60 lubi to.
  6. agula38

agula38 Chodząca legenda forum

Mnie się kojarzy zupełnie z czymś innym xD

7. JMJH

JMJH Stary wyjadacz

onka - nie, z tymi ohydnymi piosenkami (szatanskimi rytmami) nie bylo to.. tutaj to jest cos innego, zlego.. To co kiedys widzialam, bylo dobre, spokojne, nie zle..
    Chodzilo o roman Julese Vernea 20.000 mil pod morzem - o Kapitanie Nemo

Ostatnie edytowanie: 29 października 2014
  8. MOD_Magiczna

MOD_Magiczna Guest

Haniu, byłoby miło gdybyś nie narzucała swojego gustu muzycznego i upodobań innym. Każdy ma prawo słuchać takiej muzyki jak chce i jeśli Once się z tym kojarzy, to jej sprawa. Nie dobrze jest tak oceniać, nawet jeśli Tobie kategorycznie się nie podobają.

Widzę, że już jakaś praca jest, idę podziwiać, bo u mnie na razie pomysłu brak

EDIT: Chciałam jeszcze dodać, że w oczekiwaniu na wyniki typuję swojego faworyta. Zdecydowanie rozbawiła mnie praca ze smerfami, to jest moje miejsce pierwsze, więc dla Autorki wędruje słodka niespodzianka

Kami i onkapinka lubią to.
  9. Kami

Kami Ambasador forum

:eek:o_O:eek:o_O:eek:o_O
    Wiesz, Hana... Czasami, a właściwie zawsze, gdy czytam co piszesz, to mi się ręce i nogi uginają. Przeważnie się nie odzywam, ale tym razem nie wytrzymałam. Ohydne piosenki? Szatańskie rytmy? Coś złego? Muzyka ponoć łagodzi obyczaje, ale jak widać - nie każdego... Ciekawa jestem, czy na czeskim forum też tak narzucasz wszystkim swoje gusta i poglądy. Nie tylko muzyczne.

10. onkapinka

onkapinka Nadzorca forum

Wypraszam sobie..... czy ty zastanawiasz sie co piszesz? szatanskie rytmy, ohydne piosenki ???
    To muzyka ktorej sluchalo cale pokolenie Polakow...jakos nam to nie zaszkodzilo. Nie musi ci sie podobac, ale tego typu komentarze zostaw dla siebie.
    PS. Zimno sie robi..zebys sie czasami nie przeziebila...zaloz moerowy berecik jak bedziesz wychodzic z domu

11. amber♥

amber♥ Komandor forum

Witam wszystkich :)
    hehehe no nie ma go , ale jest - tylko w pracy ;)
    Onka ..no nie wiadomo o kiego Nemo chodzi ..nawet znalazłam Aqua park Nemo w Dąbrowie Górniczej - więc tam jest Nemo ;):p
    no i proszę Nastka się przyznała że jest u niej :)
    Pozdrawiam Was serdecznie ..muszę uciekać ..real głośno woła
    Miłego , dnia, tygodnia i setki pomysłów..:)

12. -kangoo-

-kangoo- Baron forum

Czyli mamy kapitana Nemo z łodzi podwodnej, Nemo piosenkarza i małą rybkę. A ja nadal nie wiem gdzie są :(

Haniu, takiej muzyki słuchaliśmy w Polsce ze 20 lat temu. A Ty jakiej muzyki wtedy słuchałaś?

NASTKA.BURAN i gosiagosia60 lubią to.
  13. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

szatanskie rytmy no nie wierze w to co widze xDxDxDxDxD:cry::cry::cry::cry::cry::cry:
    Hana w j poskim sie pisze o Kapitanie Nemo a nie kapitanu...tak nawiasem mowiac.
    nie kazdy z reszta musi wierzyc w ta sama bozie co ty...takie widzisz szatanskie forum :p
    a jak chcesz wiare golsic to na kolko rozancowe sie zapisz a nie na konkurs graficzny forum obcojezycznego -ponad polowy przekazu nie rozumiesz to moze warto na czeskim popisac :oops:

NASTKA.BURAN i onkapinka lubią to.
  14. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

Witam, więc gdzie jest Nemo ?

onkapinka lubi to.
  15. onkapinka

onkapinka Nadzorca forum

Kto go tam wie , gdzie sie szweda... moze czyta "szatanskie wersety" , moze popil , lezy w parku na lawce i podspiewuje przepiekne i nieohydne piosenki o rozkwitajacych paczusiach, moze poszedl do oazy milosci lub..... poszedl kupic sobie cieply berecik na zime.....

NASTKA.BURAN, gosiagosia60 oraz ankagdw lubią to.
  16. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

o jaaaaa a mialam podobny pomysl do Onki xDxD:cry::cry: podobny -ale nie taki sam to moze uda mi sie jeszcze go wykorzystac xDxD
    lezzeeee - nie podnosicxDxD:cry::cry:Onkapinka ale nie mogl do oaz pojsc bo tam sie grzeszy przeciez noooxDxD:cry::cry:

NASTKA.BURAN i onkapinka lubią to.
  17. onkapinka

onkapinka Nadzorca forum

Kto pierwszy ten lepszy hahahaha...wstawiaj..przeciez nie gryzexD

NASTKA.BURAN lubi to.
  18. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

Kto pierwszy ten lepszy, a podobne nie oznacza identyczne próbujcie, próbujcie :) Chętnie pooglądam efekt końcowy :)

19. gosiagosia60

Mojego Nemo wcięło tak dokładnie,że nie mam pojęcia,czy się w ogóle pojawi -.-

NASTKA.BURAN lubi to.
  20. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

działaj, działaj, żeby Nemo wrócił ;)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.