INFO:Konkurs graficzny "Trudne pytania"

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Izolda*, 1 października 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Dzięki Nastka ;)Dziewczyny,ja nie wiem,co Wam się nie rusza? o_Oo_Oo_OJak oglądam gdzieś gifa-się rusza.Jak ściągnę na komputer-się rusza.I jak go przerabiam w Online-też się rusza.Oglądam później w "pobranych",czyli tam gdzie zapisuję-się rusza.Wszędzie mi się rusza :sleepy:o_OA Wam nie?!?-.-

NASTKA.BURAN lubi to.
  2. NASTKA.BURAN

NASTKA.BURAN Generał forum

no właśnie... co Wam się nie rusza?

Gosiu, miałam zrobić swój 1 pomysł na śmierdziucha... ale coś mi wszystko na opak wychodzi...

3. gosiagosia60

A co na opak?I co to"śmierdziuch"? :D

NASTKA.BURAN lubi to.
  4. NASTKA.BURAN

A wszystko... wywalam zbędne elementy z fotki, zapisuje element wywalony... zmieniam wielkość- wychodzi zła, zapisuje obrazek...wychodzi animacja..uff... źle się dzieje...
    Bąk śmierdziuch... pierwsze co mi przyszło do łba po przeczytaniu pytania, a jeszcze nie myślałam o zrobieniu czegokolwiek. Skojarzenie.

Czy tylko mnie forum skacze jakoś tak dziwnie?

5. gosiagosia60

Heh,bo to na spokojnie rozgryzać trzeba :DJak masz gifa,to wyjdzie gif.Nie wiem,czy tam nie trzeba go jakoś przekształcić na PNG czy JPG.A bąk Ci teraz po co? o_OMi forum nie skacze ale jakoś szybciej niż zawsze mnie "wywala"-.-

NASTKA.BURAN lubi to.
  6. NASTKA.BURAN

Mnie się tak robi w kompie.. na programie fotograficznym jednym i drugim... po prostu za czasu ciut brak i błąd za błędem.
    A bąk dla zabawy...taka animowana prosta, kreskówka..

7. gosiagosia60

Jak zrobisz,to pokaż :)

NASTKA.BURAN lubi to.
  8. MOD_Magiczna

MOD_Magiczna Guest

nic nie skacze, w końcu u mnie nic się nie rusza :p

NASTKA.BURAN i gosiagosia60 lubią to.
  9. NASTKA.BURAN

Jak zrobię...
    Magiku, mnie skacze.. a jak zmieniłaś na W7, 8.. to one są dla prawdziwych blondynek...do netu i Fb...

bacowa70 lubi to.
  10. -kangoo-

-kangoo- Baron forum

A mi kazali się rozwinąć, to się rozwinęłam. Dalej mi nikt nie każe się rozwijać, to się nie rozwijam. Może już jestem rozwinięta? :music:

bacowa70 i NASTKA.BURAN lubią to.
  11. MOD_Zgredek*

MOD_Zgredek* Forum Moderator Team Farmerama PL

Albo wszystkich tak zaskoczyłaś rozwinięciem, że nie wiedzą co powiedzieć xD
    Ale najpewniejsze jest to, że nie ocenili jeszcze prac w tym etapie i dlatego nie komentują ;)

12. JMJH

JMJH Stary wyjadacz

Kangoo - tutaj masz odpowiedz - w tej piosence..

(Tlumaczenie +- : Dumna ksiezniczka -
    Rozwijaj sie, maly paczku, najmilszy z kwiatow,
    od rana az do nocy bedziesz pachnac swiatu
    ..)

Nie wiedzialam, jak jest po polsku zdrobnienie od slowa paczek - dlatego napisalam "maly paczek" ...

Ostatnie edytowanie: 25 października 2014
  13. MOD_Magiczna

MOD_Magiczna Guest

Haniu - pączuś :p

Kangoo jesteś pączusiem :p

NASTKA.BURAN lubi to.
  14. amber♥

amber♥ Komandor forum

Magiczna Gabi mam na imię , na starym forum nick był onsert :p..nie wiem czy kojarzysz ..Was (czyli MOD-ów) jest mało a userów wielu - więc nie ma problemu jeśli nie pamiętasz;)..no powiem tyle że jak na vpx się wrzuci gifa to po wstawieniu linku rusza się :) i co ważne dosyć długo grafikę przechowują - mimo że nie zakładałam tam konta..:)
    hehehe a co to za duch który ucieka ..toć przed duchami my mamy uciekać a on gonić ;)xD
    mam nowy komp i inny system i wszystko inne , jak oglądam na necie gifa to się rusza, jeśli go zapiszę na kompie to przeglądarka obrazów widzi go ale "nieruchawego" dlatego w poprzedniej edycji miałam dylemat bo robiłam to "przejście" no i w edytorze się ruszało - ściągnełam na komp , potem wrzuciłam na hosting ...ale do końca nie byłam pewna efektu ..xDxD..to kwestia zainstalowania odpowiedniej przeglądarki obrazów ( tak myślę , a jestem blondynka :p)..tylko że nie mam takiej potrzeby ..

Pozdrawiam wszystkich serdecznie i miłego 'łikendu" życzę..:)

15. gosiagosia60

Duch ucieka ale wraca ;) A co do kompa i przeglądarki obrazów,to jestem za nerwowa,żeby mieć tak, jak Ty-tzn,gdzieś się rusza a gdzieś nie :D Też na ten VPX wrzucam ale zapisuję na kompku,to nawet nie wiem,czy tam przechowują czy nie.Mam starego kompka,ze starym oprogramowaniem,nie myślę zmieniać,wszystko działa,w gry oprócz farmy nie gram,to mi styka8)(moja polonistka czytając to zdanie zawału by dostała :D )Pozdrawiam

16. amber♥

amber♥ Komandor forum

na starym systemie mi gify odtwarzało , ja Gosiu mało robię ruchomych (a właściwie wcale), więc mi to nie przeszkadza ..jak zajdzie potrzeba zainstaluję odpowiednią przeglądarkę obrazów;)

17. gosiagosia60

A ja kocham gify i animację na farmie też mam włączoną :p Lubię jak się rusza,dlatego mnie wkurzają eventy z zielskiem,bo wtedy cisza,spokój i nuuuuda :D

NASTKA.BURAN lubi to.
  18. JMJH

JMJH Stary wyjadacz

Dziekuje bardzo, Moniu, za odpowiedz.. juz poprawilam to tlumaczenie :)

Gosiu, ladna sygienke halowenowa zrobilas :)

19. gosiagosia60

Dziękuję-to mój pierwszy "chodzący"obrazek xD

20. amber♥

amber♥ Komandor forum

hehehe jak kiedyś włączyłam na chwilę animacje i zobaczyłam ruch w zagrodach to oczopląsu miałam dostać - zaraz wyłączyłam ..no i 2 sprawa poprzedni komp nie wyrabiał przy włączonych animacjach z farmy , mulił ..nie szło się zalogować, nie można było przejść z jednej części do drugiej , kwiatki się 'kręciły" - no maskara , musiałam wyłączyć i tak zostało ..:) ..

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.