INFO: Kolorowe kameleony

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika BA_Izolda*, 3 marca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. dziunia49

dziunia49 Stary wyjadacz

no i nie ma sie do czego spieszyc majac 96 lev stwierdzam ze nagrody kiepskie. odkrylam 6 xl skrzynek z misji i poidelek nadal brak

_Grani_ i malinarp lubią to.
  2. inwald060670

inwald060670 Aktywny autor

Czy będą dopisywane gwiazdki za skończoną misję z kameleonami? Ktoś wie może coś na ten temat?

3. kocik250

kocik250 Forumowy żółtodziób

proszę mi powiedziec jak wyprodukowac mam ten klej

4. elzbieta1

elzbieta1 Chodząca legenda forum

Kocik250 a masz juz fabryczki? Jesli masz poidełka to w warsztaciku budujesz fabryke kleju

5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Akcja specjalna "Trenuj na maksa" była akcją czasową,a jak czytamy w tym ogłoszeniu : KLIK - w akcjach czasowych już gwiazdek w nagrodach nie będzie,pozostaną w nagrodach za wykonanie zadań z misji stałych.
    Klej produkujemy w fabryczce kameleonów,która nazywa się "Laboratorium kleju" i jest do wybudowania w warsztacie w mieście.

Laboratorium kleju
    285 PD co 44 godz
    od poziomu 71

Produkt: 1 x biodegradowalny klej

6. kocik250

kocik250 Forumowy żółtodziób

elzbieta1 dziekuje za informacje mam tylko 4 poidełka juz znalazłam i dziekuje za info

7. elzbieta1

elzbieta1 Chodząca legenda forum

Bardzo proszę ;) SMOD-ATENA tez odpisała Tobie dokładniej

8. -FarmaFilipka-

-FarmaFilipka- Forumowy żółtodziób

ja też nie mam poidełek i nie zamierzam nabijać kasy BP....:(

9. Konwalia

Konwalia Wielki mistrz forum

U mnie podobnie, 4 poidełka i stoję jak wazon :(

10. Poidełka to narzędzie które na chwilę obecną faktycznie są unikatem ja kilkanaście dostałam ze skrzyneczek XXL z zaległych misji w spółdzielni :)

11. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

No to z pól wypadło brakujące 10 poidełko- fabryczka postawiona :)

0olimpia0 lubi to.
  12. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Wczoraj dopiero uzbierałam 10 poidełek i dziś zebrałam pierwszy klej :D

0olimpia0 lubi to.
  13. -Zuzinka-

-Zuzinka- Czeladnik forum

a ja mam tylko 2 poidełka....co sadzicie czy co hodujecie, że wypadają Wam poidełka????

14. tkoivusaari001

tkoivusaari001 Ekspert forum

W zeszlym tygodniu byl chyba jakis blad i dziwnie mi sypnelo , to wybudowalam klejarnie:D ale od tego czasu ani jedno poidlo...wiec mam 2 , a chce czerona fabryke ..bo mnie sie podoba:inlove: ale jestem cierpliwa..ja mam czas , ja poczekam...nawet do przyszlej wiosnyxD

NASTKA.BURAN i Bilonge lubią to.
  15. Bilonge

Bilonge Cesarz forum

Cześć Lucy :)

Ja czekam aż z eventu dostanę 10 poidełek. Może jutro też coś wypadnie jak użyję SN i pnącza. Ja chciałbym także czerwoną fabrykę i czerwoną zagrodę.

NASTKA.BURAN lubi to.
  16. tkoivusaari001

tkoivusaari001 Ekspert forum

Czesc Wojtku:)
    Wsad do czerwonej mam ,tylko kilka sloikow brakxD Mam rozowa zagrode, bo czerwona jakos mizernie wyglada..widzialam u mlodej.

17. Bilonge

Bilonge Cesarz forum

Mnie tez słoików i zakrętek xD Reszta czeka :eek:

18. yasminka1967

yasminka1967 Moguł forum

Witam u mnie ze sloikami tez bylo kiepsko wczoraj wypadl 10 sloik wiec postawilam fabryczke kleju a dzis juz 2 razy wypadl mi sloik z pszenicy :D

toDzasta i 0olimpia0 lubią to.
  19. Konwalia

Konwalia Wielki mistrz forum

Czyli jednym słowem entliczek, pentliczek....

yasminka1967 lubi to.
  20. BA_Chris

BA_Chris Guest

Kolorowe kameleony są już od dłuższego czasu w grze, zdążyliśmy się z nimi oswoić, w związku z tym wątek tutaj zamykam. :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.