Opinie INFO: Kalendarz Adwentowy 2014

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Musa, 28 listopada 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Śnieżek piękny :) Wystawiłam swoją kolekcję reniferków ++.A skarpetki pewnie się niebawem pojawią :)

ryzio i godia17 lubią to.
  2. fankaromka

fankaromka Wielki mistrz forum

racja.....tradycji stało się zadość.....mamy błędy, dziwne by było gdyby wszystko działało tak jak trzeba:D:D:D

nie ma co się wkurzać,szkoda zdrowia.......no i złość piękności szkodzi:D:D:D

ryzio lubi to.
  3. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Hmm... myślałam (oj naiwna, naiwna), że do rana ktoś to jednak naprawi.
    Oczami duszy już widziałam tego nieszczęsnego programistę w szlafmycy, jak przysypia nad kodami...
    A tu skarpet nadal nie ma - więc straciłam resztę wyrzutów sumienia, że w nocy tak sobie (w doborowym towarzystwie) pojeździłam po personelu operacyjnym firmy 8)
    Śnieżek spoko, tapetka pod stronę gry też, nawet lepsza od wspomnianej strony 8)
    No proszę, a zimowy wystrój to się udało odpalić... 8)

4. BIAŁANOC

BIAŁANOC Mistrz forum

a pisałam w nocy,że do prania dali,poczekajmy daczą wyprasowane,wyperfumowane takie cacuchne

śniegu tyle dowalili że może informatyk nie może przez zaspy do pracy trafić można tylko współczuć

jest postęp bo już budę też ustawili,tylko zapomnieli ją otworzyć

witam z rana pozdrawiam

godia17 i .joanna52. lubią to.
  5. magosiek34

magosiek34 Naśladowca mistrzów

Dzisiaj największym prezentem jest ... brak prezentu :) Hi, hi, hi albo chciałoby się powiedzieć: ho, ho, ho! :)Dobrze, że do wszystkiego można podejść z humorem :)

godia17 lubi to.
  6. puszapek1

puszapek1 Stary wyjadacz

witam,u mnie podobnie,chyba ze swojej szuflady wyjme i powiesze bo tak nie ladnie wyglada

sofija lubi to.
  7. vilemo1975

vilemo1975 Aktywny autor

a juz myslalam ze mnie okradlio_O

sofija i .joanna52. lubią to.
  8. ciamelek

ciamelek Okazjonalny autor

czekają aż każdy zrobi sobie na drutach

Atomcia i godia17 lubią to.
  9. jacekf

jacekf Komandor forum

skarpety byly podobno wczoraj wyprane , ale nikt ich nie odebral z pralni - podobno .....;)
    dlatego ich brak ......

10. gosia_73

gosia_73 Zaawansowany

u mnie też skarpet brak... ciekawe czy do wieczora się pojawią :p podobno trzeba odbierać prezenty codziennie ;)

11. Dybilas4

Dybilas4 Fanatyk forum

vilemo1975,a juz myslalam ze mnie okradlio_O
    Ja już zaczęłam kopać pod śniegiem i nie ma. :oops:

Atomcia i .joanna52. lubią to.
  12. Konwalia

Konwalia Wielki mistrz forum

Pozostaje tylko pusty śmiech :wuerg:

13. gretag

gretag Chodząca legenda forum

Dzień dobry :)
    U mnie również skarpety brak...ale to dlatego,że BP grzeszy nawet w takim okresie przedświątecznym i chce od nas wyłudzić fl jeśli codziennie nie odbierzemy prezentu. haha ..a wystarczyło dać skrypt taki jaki był w ub. latach...bez kombinacji.
    Miłego dnia :)

14. a1b28

a1b28 Czeladnik forum

zabrakło kasy na skarpetki

olkaa001 lubi to.
  15. BIAŁANOC

BIAŁANOC Mistrz forum

jest bardzo żle teraz toi budę zajumali, może dokładają prezenty za tą wpadkę

czuję podstęp

godia17 i olkaa001 lubią to.
  16. chris975

chris975 Fanatyk forum

Może się dopiero piorą :p

olkaa001 lubi to.
  17. olkaa001

olkaa001 Komandor forum

Buuu kto ukradł moje prezenty, juz ja znajde tego kradzieja,wytropie po śladach na śniegu wrrrrrrrr

18. Sadakot

Sadakot Aktywny autor

Do 8.00 pewnie nic nie ruszy. Ktoś tam pewnie w nocy ma dyżur, ale i on nie naprawi wszystkiego ;)

19. kiara-kowu

kiara-kowu Ekspert forum

Dzień dobry :)
    U mnie skarpetek też nie ma :cry:a zapowiadało się tak cudownie......inna grafika na powitanie, wszędzie śnieżek, aż mi się cieplutko zrobiło jak weszłam na farmę.

20. jacekf

jacekf Komandor forum

prali je juz wczoraj, tylko podobno nikt ich nie odebral z pralni .......;)

zzizzie lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.