Opinie INFO: Kalendarz Adwentowy 2014

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Musa, 28 listopada 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

dzięki za info:*
    stajennych już postawiłam,rano zobaczymy co wybudują,marzą mi się koguciki,bo nie mam:)
    z pudłem poczekam:D

2. juliuszka

juliuszka Generał forum

A co na tym pnączu trzeba wstawić ?
    Boję się już odpakować prezent, bo roślinki jeszcze rosną...

3. misiołajka

misiołajka Aktywny autor

30x poziom na farmie

baska22 lubi to.
  4. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

a ja nie mam gdzie postawić bo brak mi woreczków do obecnego eventu :p Ale może jutro się uda jak pory będą łaskawe ;)

EDIT : O nie ! Już odpakowałem 48 h ! Mogłem poczekać !

5. chris975

chris975 Fanatyk forum

A mam pytanie: odebrałem prezent za 24 grudzień a czy bonus tygodnia tj +1 z pól musi być odkryty dzisiaj tj bez konieczności płacenia 2 florków? To samo tyczy się pnącza - jak nie złapie go dzisiaj tj 24 to też zapłacę 2 florki?

6. misiołajka

misiołajka Aktywny autor

5 na dwa pola itemów obojetnie jakich

baska22 i juliuszka lubią to.
  7. beataduda

beataduda Aktywny autor

Ja +100% odebrałam dopiero wczoraj za free więc tak samo powinno być z dzisiejszą paczką

chris975 lubi to.
  8. myszulka

myszulka Ambasador forum

Otrzymujesz 2610PD

9. romaskrys

romaskrys Moguł forum

Super... tylko skąd je brać? Do kupienia w sklepie nie ma nawet za florki (a gdyby nawet były, to chyba nie o to chodzi w prezencie, żeby wyciągać kasę?!). O ile itemy 1x1 i 4x1 można zdobyć (kupić) i to w miarę tanio za SG, to itemów 2x1 brak. Kiedyś był do wysyłki w prezentach Mały pomocnik Mikołaja, teraz nie ma nic w tym rozmiarze (Plażowego rzędy nie widzą). Czy pozostaje tylko alternatywa: uzupełnić pnącze świąteczne albo kilka (bo 5 szt z jednego nie wystarczy) eventowych? Absurd! Taki podarek zamiast cieszyć, raczej wkurza i tylko nabija ilość nieaktywnych pnączy, przez które trzeba przebrnąć by zebrać te aktywne! Odnoszę wrażenie, że nawet 10 sztuk osławionej swego czasu w Kole Fortuny qpy, byłoby u wielu milej widziane, bo podczas eventu choć sprzedać z zyskiem można :(

10. chris975

chris975 Fanatyk forum

Dz za info :)

11. Miśkowo

Miśkowo Chodząca legenda forum

Kalendarz w tym roku super, nagrody bardzo fajne i przydatne ;) Życzę wszystkim farmerom Wesołych Świąt ;)

wodzislaw i jolantos lubią to.
  12. Konwalia

Konwalia Wielki mistrz forum

Kalendarz extra, szkoda że już się skończył :)
    Kochani, życzę Wam wszystkim wspaniałych Świąt!!! :inlove:

13. -karol1299-

-karol1299- Nadzorca forum

Otrzymuje się 30 PD razy poziom na farmie.

Z TSów oczywiście jedno wielkie G...
    Pomarańczowe strusie (chyba moje różowe zastąpię z radości.)
    orły
    żółta strzygalnia królików
    pomarańczowe indyki.

Ale poza tym że TS bardzo słabe, to kalendarz bardzo fajny.

14. adamal

adamal Hrabia forum

dlatego takie itemy się zbiera jak jest możliwość wysyłki żeby na przyszłość nie zabrakło :D [​IMG]

15. dyniowyfarmer

dyniowyfarmer Forum Pro

witam ja mam super zagrody najgorsza to
    pomarańczowe króliki
    zagroda dla myszy
    gniazdo bociana
    różowe osiolki

16. kaska4111

kaska4111 Forumowy żółtodziób

Mam pytanie , trochę jestem zielona. W kalendarzu adwentowym ostatnią nagrodą,było 1rząd cudownego pnącza. Jak mam to wykorzystać nigdzie tego nie widzę. Proszę o pomoc

17. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Pewnie nie masz odblokowanego Cudownego pnącza,zapraszam do poradnika: CUDOWNE PNĄCZE

18. Keerok

Keerok Czeladnik forum

U mnie zagroda dla lisów, zagroda dla szopów, zagroda dla myszy i żółty staw koi :)

19. _Grani_

_Grani_ Wielki mistrz forum

U mnie żabi staw, lisy i jeże no i ... pomarańczowe konie. Bardzo ciesze się z tych trzech bo nie miałam żadnej z tych zagród. Ale jeszcze trochę mi brakuje po mojej sporej nieobecności w grze.

20. madziunia000

madziunia000 Okazjonalny autor

U mnie różowa zagroda dla koni, kotki, zółta strzygalnia i pomarańczowy kurnik :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.