Opinie INFO: Kalendarz Adwentowy 2014

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Musa, 28 listopada 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. -patryk170-

-patryk170- Forumowy żółtodziób

2. -Wiewiora-

-Wiewiora- Weteran forum

Gratuluję Smerfiku:)Marzyłeś o drzewku karob....czary mary i jest na Twojej Bahamce;) Wszystkie XXL są wartościowe, więc cieszę się razem z Tobą:) Pozdrawiam milutko:)

smerf41 lubi to.
  3. smerf41

smerf41 Weteran forum

Dziękuję Wiewiórko bardzo:)i bardzo Tobie dziękuję,że zawsze tak pięknie mi kibicujesz i cieszysz się z każdego mojego nowego nabytku.Pozdrawiam cieplutko.

-Wiewiora- lubi to.
  4. chris975

chris975 Fanatyk forum

SP super :)
    A dziś 2 złote banany :)

Anhedrea lubi to.
  5. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Rozpieszczają nasxD

chris975 lubi to.
  6. monia1125

monia1125 Hrabia forum

Z ilością zaszaleli :) Ale w sumie każdy bana się przyda :D

7. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Znów mnie wyprzedzili :D Dziś 2 x złote banany :p
    Zgadzam się :D Jeee, bananki chodźcie do papy :D ! Szkoda tylko że dają tak mało chutneyów -.-

8. iwonanana

iwonanana Baron forum

Ale fajne prezenty, w koncu choc raz nikt nie marudzi. Jak fajne prezenty daja, to niech nawet codziennie robia wyprzedaze, dzieki tym, co kupuja mozemy sie bawic. Lubie niespodzianki ,:p czekam do polnocy i susem do skarpety.

Sookie i monia1125 lubią to.
  9. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

mialam nadzieje na 5 ZB :( no ale 2 zawsze cos :D

10. Konwalia

Konwalia Wielki mistrz forum

Prezenty z kalendarza są w deche. Normalnie nie wiem jak będę żyć kiedy skończy się codzienne zaglądanie do skarpet xD

azikowo lubi to.
  11. kaska860

kaska860 Cesarz forum

Zgadzam się z większością: prezenty są wyczesane xD
    Szkoda, że Franek nie daje choćby 1/2 tego :music:

12. RAFIX23

RAFIX23 Moguł forum

Też myślałem ,że dadzą 5 sztuk ale to dla nich za Trudne widać :(jak tu odkryć poszczególne pokoje jak nie ma gdzie zdobyć tych ZB :(. Za cały rok naszej ciężkie pracy nagrody z kalendarza należą się nam jak" psu zupa" brakuje mi jeszcze wejściówek imprezowych i stajennych . Tak niedawno się zaczęło 1 grudnia a tu już blisko końca :p

13. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

Podoba mi się bardzo tegoroczny kalendarz. Aż szkoda,że już niedługo koniec

14. *limonka*

*limonka* Półbóstwo forum

Bardzo dziękuję :). Jestem zadowolona z drzewek. Może będą jeszcze jakieś tajemnicze zagrody....zobaczymy :) .A dzisiaj bananki do kolekcji:):)

kybek93 i visa77 lubią to.
  15. **Zack**

**Zack** Naśladowca mistrzów

Też oczekuję imprezowych wejściówek ;) Może w pudełku po prawej ? ; )

kybek93 lubi to.
  16. matiz321

matiz321 Hrabia forum

2 bananki, trochę mało, ale może być :)
    Chociaż w najwyższych komnatach płaci się bananami w wysokości wielokrotności liczby 5, także te 2 bananki to wątpię czy gdzieś nas wspomogą...

17. agbiko

agbiko Półbóstwo forum

W realu bananów nie lubię, ale na widok tych złotych to aż mi się łocka świcą :inlove::inlove::inlove: Gdybym odblokowała teraz wszystko (kawę, hibiskus i moringę) to zostałoby mi 34 banany. Trochę może być mało na rafę, więc nie odblokuję.

Kalendarz adwentowy bardzo udany, prezenty trafione i nawet nie trzeba po świętach lecieć do sklepu i oddawać:p:p

kybek93 i azikowo lubią to.
  18. eress

eress Młodszy ekspert

prezenty nie są złe, ale bardziej podobał mi się starszy kalendarz, w którym były ukryte przepisy ;)

19. myszulka

myszulka Ambasador forum

Dobre i 2 bananki ale pod choinke mogli juz nam podarowac 5.

kybek93 lubi to.
  20. Malinka_12

Malinka_12 Koneser forum

Też sądzę, że mogli nam dać 5 złotych bananów. Natomiast z tajemniczych sadzonek na Bahamaramie dostałam 2 granatowce XL, 2 avokada XL, pitaję XL, bananowiec XL, orzesznicę brazylijską i cedrat:inlove:. Już się nie mogę doczekać co będzie w prezencie za otwarcie wszystkich pozostałych.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.